İkiz olabilirmi ? Beta hcg değerlerim

nurnursrca

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
332
163
23
24 kasım : 55
28 kasım : 408
30 kasım: 1400
Yakınlar da var ikizler , bu değerlere göre ikiz olabilir mi acaba

Keseyi görmeye gittin mi :)
Dün gittim bu değerler gözükmez dedi alttan muayene yapmak istedi e bende hem hazırlıklı değildim hemde daha çok küçük diye korktum . Ama baştan beri hep 3 ve fazlasına katlanıyor . Asıl randevum 8 aralık böyle giderse 10bini geçer o gün daha mı rahat olur

Hayır ya daha da fazla çıkıyor 2 aralık 3.500 4aralık 10bin 6 aralık 30 bin 8 i 90 bin gibi yanlış hesaplamadıysam

Doktorun hesabına göre 5,5 haftalık Hamileyim . Ama ben adetime iki gün kala yumurtladım . 12 kasım da ve 24 kasım da gebe olduğumu ögrendim geç yumurtlama ve geç döllenme yaşadım . Haliyle bebeğim şuan 3 haftalık

Benim de 3 kat artış vardı dün gördüm keseyi tek di bebeği henüz görmedim 5+0 dayım bende pazartesi 523 du değerim 2000 de falan görmüş oldum

Canım bazen hcg yanıltıcı olabiliyor ondan kesin konuşmak zor. Benim 2 günde 2 katından fazla artıyordu evet. Ama bazılarının arttığı halde tek oluyor çok yakında görürsün muayene de

Canım bazen hcg yanıltıcı olabiliyor ondan kesin konuşmak zor. Benim 2 günde 2 katından fazla artıyordu evet. Ama bazılarının arttığı halde tek oluyor çok yakında görürsün muayene de
Anladım hayırlısı olsun inş . Tek ikiz ne olursa olsun hem sağlıklı olsun hem benle olsun bekleyelim bakalım bende öğrenince yazayım :)

Ben beklenen adetin 4. Günü kan tahlili verdim 4762 çıktı kese görünmedi 1500 görünüyor diye okumuştum o zaman doktor 3 haftalık gibi dedi 4 gün sonra gel bida bakalım dedi gittim karından baktı kese rahme yerleşmiş 5+2 dedi benimde değerim yüksek galiba ikiz olabilirmi bilgisi olan cevap yazabilirmi lütfen.

Ben beklenen adetin 4. Günü kan tahlili verdim 4762 çıktı kese görünmedi 1500 görünüyor diye okumuştum o zaman doktor 3 haftalık gibi dedi 4 gün sonra gel bida bakalım dedi gittim karından baktı kese rahme yerleşmiş 5+2 dedi benimde değerim yüksek galiba ikiz olabilirmi bilgisi olan cevap yazabilirmi lütfen.
Kimsenin bir şey demedi doğru değil öğrenirsin zaten belli bi süre sonra . Hayırlı uğurlu olsun bebeğin inş

Bende hamile oldugumu yeni ogrendiim degerlerim 70binin uzerinde ebe ikiz olablcegini soyledi persembeye randevu aldim ama cok merai ediyorum

Ogrendigimde 5 haftalik falandi ama ogrendim tek dedi ama benim yinede icimde hep ikizmis gbi geliyo ole hissediyorum

Merhaba arkadaşlar ben adetten 10 gün sonra test yaptım beta hcg 14.8 çıktı. 2 gün sonra 218 çıktı. 10 gün sonra keseye bakalım dedi doktor baltık gözükmedi kan testi yapalım bi daha değerlerine bakalım dedi 218 den 10 gün sonra yaptırdığım testte 19410 çıktı. Sizce bu normal mi kese gözükmüyor çoğul gebelik olabilir mi

Back
X