Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım
Eşimle çocuk planımız var ve sanırım gerçekleşecek. En azından ben öyle hissediyorum ama tabiki heyecan yapmaması için regl döneminin geçmesini bekliyorum test için. Belki bu soru için çok erken ama merak ediyorum. Ben tek yumurta ikiziyim. Benim de ikizlerim olma ihtimali nedir sizce? Aranızda benzeri bir durumda olan var mı?
Eşimle çocuk planımız var ve sanırım gerçekleşecek. En azından ben öyle hissediyorum ama tabiki heyecan yapmaması için regl döneminin geçmesini bekliyorum test için. Belki bu soru için çok erken ama merak ediyorum. Ben tek yumurta ikiziyim. Benim de ikizlerim olma ihtimali nedir sizce? Aranızda benzeri bir durumda olan var mı?
Evet kuzum :) çift yumurta ikiziyim :) ama bebeğim tek olacak :) teyzelerimde de ikizler var hep babam tarafindada var ikizler kuşak atliyor diye biliyorum bende değilde benim çocuğunda olma olasiligi daha fazla yani
Evet kuzum :) çift yumurta ikiziyim :) ama bebeğim tek olacak :) teyzelerimde de ikizler var hep babam tarafindada var ikizler kuşak atliyor diye biliyorum bende değilde benim çocuğunda olma olasiligi daha fazla yani
Benim arkadaşımın kendiside kardeşide doğum yaptı tek oldu akrabamın kardeşide kendiside doğum yaptı onlarıda tek oldu.. Bence ya senin çocuğunda yada çocuğunun çocuğunda çıkar öyle olduğunu çok duydum çünkü bir kaç nesil atlar derler
annem çift yumurta ikiz eşi, ikiz dayılarım var, bir de ikiz düşük öyküsü var anneannemde.
hepsi doğal yolla tabi.
ayrıca anne kuzenlerinde ve kuzen çocuğunda da ikiz var.
ama annemin de dayılarımın da ikiz olmadı, benim de tek.
çift yumurta anneden geçen genetik özellik ama illa olacak diye bir şey yok.