İkiz tüp bebek

Yok hic dusmeyebiliyor, eriyerek kayboluyor kaybolan ikiz sendromu deniyor. Lakin kafanizi takmayin, ne ongorebileceginiz ne de engel olabileceginiz seyler bunlar. Bir kesemin dusmesini beklerken kalp atisi aldim, ortalikta geziniyor simdi Allah bagislarsa.
Ikiz gebelikte akısta kalmak, uyum gostermek cok onemli, tekil gebeliklerde cok ender gorulen pekcok seyi deneyimliyorsunuz. 2022 ikiz gebeleri grubunun yoneticisiyim, cok sıkıntilar ve cok sevincler gorduk. Planlar tutmuyor. Umarim gonlunuzdeki sonuc olur 🤲 sonra iyi bir perinatolog ile yola devam edersiniz.
Aynen elimizden gelen bisey yok, Rabbim ne uygun görürse başım üzerine. Hepimizin yavrularını bagislasin

Merhaba arkadaşlar dünki muayenemde ikizlerin birinin gelişmediğini öğrendik, malesef tek olarak devam edecez cok şükürki o sağlıklı suan

Eklentiler

• 20221103_111354.webp
    20221103_111354.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 235
Merhaba arkadaşlar bende 24 eylülde transfer oldum ikizlere hamileyim 27 ekimde kalp atışlarını duyduk 7+6 haftalıklardı 10 kasımda cagırdı 9+6 olucaklar ınsallah daha önce kayıplarım var kalplerı durmustu bebeklerımın hic 9-10 haftaları gormedık bu sefer cok heyecanlıyım ve korkuyorum insalllah yasıyorlardır

Merhaba arkadaşlar bende 24 eylülde transfer oldum ikizlere hamileyim 27 ekimde kalp atışlarını duyduk 7+6 haftalıklardı 10 kasımda cagırdı 9+6 olucaklar ınsallah daha önce kayıplarım var kalplerı durmustu bebeklerımın hic 9-10 haftaları gormedık bu sefer cok heyecanlıyım ve korkuyorum insalllah yasıyorlardır
en güzel şekilde büyüdüklerine eminim içini ferah tut lütfen 🥰🧿

Banada 17 eylül de 2 adet donmus embriyo transfer edildi, 10.gün 760, 12.gün 2076 cıktı değerim, 2 kese var, geçen hafta birinin kalp atışıni duydum da diğerini duyamadık, bu hafta gidecem, Rabbim hakkımızda hayirlisini versin
Canım nasıl gidiyor bebişler birinin kalp atışını duymuştun obirininde duydun mu kalp atışını?

Malesef o gelişmemiş, küçük kalmış, daha gelişmez bundan sonra dedi dr, diğeri sağlıklı çok şükür onunla teselli oluyoruz
Keşke oda olsaydı ama bir tanede olsun bizim olsun be cnm 🙏 bunada çok şükür sağlıklı olsun inşallah benmde yarın kese günm bende heycan sıkıntı var.... Sağlıklı olsun iyi haberler alıyım ister bir olsun ister iki yeterki olsun 🙏🙏🙏🙏

Keşke oda olsaydı ama bir tanede olsun bizim olsun be cnm 🙏 bunada çok şükür sağlıklı olsun inşallah benmde yarın kese günm bende heycan sıkıntı var.... Sağlıklı olsun iyi haberler alıyım ister bir olsun ister iki yeterki olsun 🙏🙏
Aynen bizde öyle dedik 1 tane olsun bizim olsun, Allah tan gelen başımızın üzerinde, Allahım o 1 taneyi sağlıkla sihhatle kucağımiza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah. Sende inşallah sağlıklı bir şekilde görürsün bebisini

Merhaba. Benim 10 gün değerim 436 çıktı 12 gün 1977 ikiz mi diye merak ediyorum .
Orasını Allah biliyor, benim 2 kese vardı ama 10.haftada birinin ici boştu hiç gelişmemiş, şuan biri ile devam ediyorum, çok şükür o sağlıklı, değerler çok önemli değil, önemli olan gelişim göstermesi

Back
X