İkiz tüp bebek

Arkadaşlar aklıma bisey daha takılıyor, özellikle ultrasona giden arkadaşlarım, malum tüp bebek sonrası bi göbekten ignemiz var, benim göbeğim mosmor, ultrason cihazı için sorun olurmu acaba, göstermesi açısından

Arkadaşlar aklıma bisey daha takılıyor, özellikle ultrasona giden arkadaşlarım, malum tüp bebek sonrası bi göbekten ignemiz var, benim göbeğim mosmor, ultrason cihazı için sorun olurmu acaba, göstermesi açısından
Hayır canım hepimizin öyle zaten doktorlar biliyor iğne kullandığımızı🌸

Sorun olmaz canım. Benimde 7. Haftada göbeğim öyleydi. Sknti olmadı. Şimdi 13. Haftayim artık daha iyi iğne yapıyorum mor olmuyor karnim

Bu iğneleri ne zamana kadar kullanacakmışız ya benimde mosmor ve ödemli içi şiş 😓 daha 5. Haftadayım ben
Canım o doktordan doktora değişiyor diye biliyorum. Ben doğuma kadar kullanacağım. Şuan daha iyi yapıyorum eskisine göre insan alisiyor gözün korkmasın ☺️

Hadi yaa doğuma kadar mı .. valla göbekten iğne neyse de kalçadan vurulduğum iğneyi inşallah doğuma kadar vermez
Kalçadan olanı (progestan) ben kalp atışını duyana kadar hergun yaptırdım . Sonra kalçadan proluton diye bir iğne verdi.onu 5 günde bir yaptiriyorum.sanirim oda 20 . Haftaya kadar yapılck diye biliyorum

Kalçadan olanı (progestan) ben kalp atışını duyana kadar hergun yaptırdım . Sonra kalçadan proluton diye bir iğne verdi.onu 5 günde bir yaptiriyorum.sanirim oda 20 . Haftaya kadar yapılck diye biliyorum
Ayy gerçekten mi ya bende bu Salı kalp atışı için gidicem inşallah benimkini de bıraktırır. 5 günde bir çok iyi bence

Bu iğneleri ne zamana kadar kullanacakmışız ya benimde mosmor ve ödemli içi şiş 😓 daha 5. Haftadayım ben
12.haftaya kadar dediler bana, tabi takip eden dr untavsiyesine göre degisiyor. Ben ogluma hamileyken 3 ay kullanacaksın dediler ama dr um 1 ay daha kullan dedi 4 ay kullanmistim

Back
X