İkiz tüp bebek

Kizlar benim bir sorum var. Ben 7 ekimde 5.gün iki embriyo transfer oldum. Bugün 8.gün. Kan trsti pazartesi ins ama israr testi yaptim. T1 25gen itibaren T2 100den itibaren ve T3 de 300den itibaren gösteriyormus . T3 görünüyor kisaca 10.gün 600/700leri görebiliriz bu ikize mi isaret?
DE204EF7-DCA9-464A-A195-7CFD97569CE4.webp

Kizlar benim bir sorum var. Ben 7 ekimde 5.gün iki embriyo transfer oldum. Bugün 8.gün. Kan trsti pazartesi ins ama israr testi yaptim. T1 25gen itibaren T2 100den itibaren ve T3 de 300den itibaren gösteriyormus . T3 görünüyor kisaca 10.gün 600/700leri görebiliriz bu ikize mi isaret?Eki Görüntüle 3146000
Ben böyle sonuç verdiğini bilmiyorum, Allah gönlünden geçeni hakkında hayırlı eylesin inşallah

Kizlar benim bir sorum var. Ben 7 ekimde 5.gün iki embriyo transfer oldum. Bugün 8.gün. Kan trsti pazartesi ins ama israr testi yaptim. T1 25gen itibaren T2 100den itibaren ve T3 de 300den itibaren gösteriyormus . T3 görünüyor kisaca 10.gün 600/700leri görebiliriz bu ikize mi isaret?Eki Görüntüle 3146000
Ama şunu soyleyim, transferin 10.günü kan tahlili 760 cıktı, 12.günü 2076 cıktı, 2 kese görüldü, kan tahlilinden beta üç değerlerine göre az çok tahmin edebiliyoruz

Ben 5. Gün taze iki embriyo transferi oldum
5. Gün 25
7. Gün 113
12. Gün 678.65 çıktı
Bu değerlere göre ikiz olabilir demişlerdi 9 gün sonra kese görmeye gideceyiz 🙏🙏
İkizmi tek mi bilmiyorum kısmetimizde ne varsa sağlıklı nasip etsin rabbim 🙏🙏🙏🙏👐

5.gun donuk 3 adet embryo transfer olmustum, ikizler dogdu da su an uyutmaya calisiyorum 🤣. Bekleyen herkese nasip olsun ama dogurmak da bakmak da cok mesakkatli.
Kese gelisimleri farkli olabiliyor, 1 haftaya kadar fark olabilir. Bazen bir kese gelisimini durduruyor ve kuculuyor.
Dogduktan sonra bile farklilar, 8 aylik (duzeltilmis 6 aylik) ve 700gr fark var mesela

5.gun donuk 3 adet embryo transfer olmustum, ikizler dogdu da su an uyutmaya calisiyorum 🤣. Bekleyen herkese nasip olsun ama dogurmak da bakmak da cok mesakkatli.
Kese gelisimleri farkli olabiliyor, 1 haftaya kadar fark olabilir. Bazen bir kese gelisimini durduruyor ve kuculuyor.
Dogduktan sonra bile farklilar, 8 aylik (duzeltilmis 6 aylik) ve 700gr fark var mesela
Rabbim bizede nasip etsin inşallah bende bu ay sonu çift emriyo transferi olacagım daha önce 2 basarısız deneyimim var inşallah bu defa olur

Benimde 2 kese var, geçen hafta birinin kalp atışıni duyduk ama diğerini duymadık, bu persemde tekrar gidecem hakkımızda hayırlısı olsun. Ama sunuda merak ediyorum belki siz bilirsiniz, kesenin ici boş olsa 9.haftaya kadar durmaz düşerdi degilmi, bana mantıken öyle geliyor

Ben 5. Gün taze iki embriyo transferi oldum
5. Gün 25
7. Gün 113
12. Gün 678.65 çıktı
Bu değerlere göre ikiz olabilir demişlerdi 9 gün sonra kese görmeye gideceyiz 🙏🙏
İkizmi tek mi bilmiyorum kısmetimizde ne varsa sağlıklı nasip etsin rabbim 🙏🙏🙏🙏👐
Banada 17 eylül de 2 adet donmus embriyo transfer edildi, 10.gün 760, 12.gün 2076 cıktı değerim, 2 kese var, geçen hafta birinin kalp atışıni duydum da diğerini duyamadık, bu hafta gidecem, Rabbim hakkımızda hayirlisini versin

Benimde 2 kese var, geçen hafta birinin kalp atışıni duyduk ama diğerini duymadık, bu persemde tekrar gidecem hakkımızda hayırlısı olsun. Ama sunuda merak ediyorum belki siz bilirsiniz, kesenin ici boş olsa 9.haftaya kadar durmaz düşerdi degilmi, bana mantıken öyle geliyor
Yok hic dusmeyebiliyor, eriyerek kayboluyor kaybolan ikiz sendromu deniyor. Lakin kafanizi takmayin, ne ongorebileceginiz ne de engel olabileceginiz seyler bunlar. Bir kesemin dusmesini beklerken kalp atisi aldim, ortalikta geziniyor simdi Allah bagislarsa.
Ikiz gebelikte akısta kalmak, uyum gostermek cok onemli, tekil gebeliklerde cok ender gorulen pekcok seyi deneyimliyorsunuz. 2022 ikiz gebeleri grubunun yoneticisiyim, cok sıkıntilar ve cok sevincler gorduk. Planlar tutmuyor. Umarim gonlunuzdeki sonuc olur 🤲 sonra iyi bir perinatolog ile yola devam edersiniz.

Back
X