• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz,üçüz,dördüz annelerinin temizlik topiği:))

aa ne guzel tam da benim gibi:KK53:ee uyanikken nasillar peki rahat birakiyolar mi seni?benimkiler kanepeden kalkma diyolar bas bas bagiriyolar:KK51:
O ne mümkün canim:)
Ama anlarsin sende ucuz var bende ikiz:)
Herseyimiz oyun bizim
Ben bulasik yerlestireceksem ikizlre legen ve tahta kaşık veriyorum oyalanirken is yapiyorum

Sonrasi hep oyun:)

O ne mümkün canim:)
Ama anlarsin sende ucuz var bende ikiz:)
Herseyimiz oyun bizim
Ben bulasik yerlestireceksem ikizlre legen ve tahta kaşık veriyorum oyalanirken is yapiyorum

Sonrasi hep oyun:)
bizde de ayni ama benimkiler hep kavga ediyolar bir birinin ellerindekini istiyolar:)
bi de su anda hastalar hepten cekilmezler

bizde de ayni ama benimkiler hep kavga ediyolar bir birinin ellerindekini istiyolar:)
bi de su anda hastalar hepten cekilmezler
Herseyin aynisindan iki tane var ama genede birbirlerindekini alacaklar dimi:)
Tek yumurta ikizleri benimkiler
Biri aglasa öbürü baslar birinin gaz ağrısı olsa öbürü de kivranir:)

isin sirri cozuldu iste:KK53:benim heruf kolunu kipirdatmaz:KK67:
Esimin işi cok yogun ,gececi de oluyor 24 saat de çalışıyor ama evde oldugu zamanlar yardim eder
Yardim eden baska kimsem yok çünkü
1 saat bile kimseye birakamam:(

Seninkiler büyük benden kendileri catal kaşık tutuyirlarmi senmi yediriyoaun canim
kendileri tutuyolar canim ama her tarafi batiriyolar zaten mama sandalyesinde de oturmuyolar.tabagi alan kosuyo:KK70:su siralar hastaliktan dolayi istahsizlar o yuzden zorla yediriyorum
Gece uyku sorunu olmayan çocuk büyüttüm demesin bana☺
Mutfağı evi toplamam lazım tamirci gelecek.sonrası konuşuruz
valla benim kuzenimin kizi masallah aksamdan uyur kesintisiz sabah 11e kadar:))sorsan zor bebek:))))
he geldim ablacık da benim bi tane bile yok ki :KK42: @anka_misali selamlar kaptanım ?nasılsın :KK54:
olur insallah canin:KK36:sen bizle takil bi bakmishsin gelmis ikiz ucuz hatta dorduz:confused::confused:

kendileri tutuyolar canim ama her tarafi batiriyolar zaten mama sandalyesinde de oturmuyolar.tabagi alan kosuyo:KK70:su siralar hastaliktan dolayi istahsizlar o yuzden zorla yediriyorum

valla benim kuzenimin kizi masallah aksamdan uyur kesintisiz sabah 11e kadar:))sorsan zor bebek:))))

olur insallah canin:KK36:sen bizle takil bi bakmishsin gelmis ikiz ucuz hatta dorduz:confused::confused:
Ama cok güzel demi çoğul bebek♥♥♥

Back
X