İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

s6301045.jpg

buda benim göbişş

Son düzenleyen: Moderatör:
Yesinler senin göbüşünü:nazar:Vallahi benim kocaman bir göbüşüm var:dance:Kuşum madem bu işi öğrendin yavruların cicilerinide göster.

canım koydum ikiz gebelik nasıl gid. bölümüne ama bügün alınan bazı şeyleri
hepsini tek tek çekip koyacağım

çok büyük oldu sanırımmm:)

ay birazcıkk büyük olmuş evettkaydirigubbakcemile3
resimler yüklendikten sonra önüne gelen ilk sayfada yukarıda çerçeveli iki büyük link var,ordan üsttekini seçerek alıntıya yerleştirmeyi denersin bir sonraki sefer canım.
Maşallah sana ve bebişlere annesi:nazar::nazar:,
daha da büyüycezkaydirigubbakcemile5

balım askım benim allahım en kısa zamnada sanada yasattısın bu duyguyu biz dogurak topiği sen yürüt inş...... inş.......

Kızlaaar bebişlerin cicilerini yavaştan çekin,
"ikiz-üçüz anneleri bebişlerinin cicişleri" topiği geliyor kaydirigubbakcemile4

hepiniz çok şeker görünüyorsunuz kızlar.. bizde ekleyelimde eksik kalmayalım dimi :) ama sanırım topiği göçerticez en tombişiniz benim yok yok bebişleri değil kendisi tombiş olan :)

Son düzenleme:
kızım ben de bişeysin sandım heee,iyi şeyler duymak için mi böyle şişkoyum şişkoyum edebiyatı yapıyon bakıyım sen hı hıkaydirigubbakcemile3
maşallahın var,karnının dışında inceciksin beh,
maşallah kuzulara yaaa:nazar::nazar:,harika ideal bir hamile göbeğiii:CüvCüv:,
sık sık çek koy valla,çok güzel hatıra oluyor canıma.s.

kızım ben de bişeysin sandım heee,iyi şeyler duymak için mi böyle şişkoyum şişkoyum edebiyatı yapıyon bakıyım sen hı hıkaydirigubbakcemile3
maşallahın var,karnının dışında inceciksin beh,
maşallah kuzulara yaaa:nazar::nazar:,harika ideal bir hamile göbeğiii:CüvCüv:,
sık sık çek koy valla,çok güzel hatıra oluyor canıma.s.

bence sen göremiyon canım şişkoluğumu :) çok sevindim bugün artık mutlu mutlu uyuruz bebişlerimle zemuszemus eşim diyorki bir bacağın benim belim kadar oldu :oklava: bide web cam net çekse daha mutlu olucaz ama :)

hepimiz sağlıcakla kucaklarımıza alırız yavrularımızı inşallah a.s.

hepiniz çok şeker görünüyorsunuz kızlar.. bizde ekleyelimde eksik kalmayalım dimi :) ama sanırım topiği göçerticez en tombişiniz benim yok yok bebişleri değil kendisi tombiş olan :)

pamuğum kafamı buluyon bizle yaaakaydirigubbakcemile kısım burda sadece kocaman bi göbiş var oda olsun bırakta yani:)) onun dışında bişeyy ok yani en azından ben göremedim. fıstık gibi bi hamişsin canım allah nazardan saklasın:nazar:. kocana söyle valla kk olarak basarız oraya fıstık gibisin laf atmasın sana:lepi: :nazar:

Son düzenleme:
pamuğum kafamı buluyon bizle yaaakaydirigubbakcemile kısım burda sadece kocaman bi göbiş var oda olsun bırakta yani:)) onun dışında bişeyy ok yani en azından ben göremedim. fıstık gibi bi hamişsin canım allah nazardan saklasın:nazar:. kocana söyle valla kk olarak basarız oraya fıstık gibisin laf atmasın sana:lepi: :nazar:

biz kesin şımardık şimdi :asigim: demekki güzel bakınca güzel gördünüz şekerler aynen bende sizin göbüşlere bakarken zevk alıyorum maşallah diyorum yüz bin kere :nazar: çok teşekkür ederiz miniklerimle canım a.s.

kiloluyum diyen pamuk hanımefendiiikaydirigubbakcemile4,
bak ben kıçım kocaman çıkıyor diye oturarak verdim 27+2 pozumu kaydirigubbakcemile3

resim025.jpg

alkisalkisalkis alkisalkisalkis süperrrsin kızzz masallahhh annem :nazar:

sağol kuzummm,tipik kız karnı ve kıçı diyorlar işte,karnım geniş,kıçım geniş mafoldumbenkaydirigubbakcemile3
sen de koysana yaaaaaawwkaydirigubbakcemile4

Teyzeleri bu da bi kızımın 25+3 te zar zor alınmış bir renkli fotosu,diğer kızım neredeyse hiç göstermedi kendini,sanırsam kıçıma kaçmıştıkaydirigubbakcemile3

humeyra15.png

Back
X