- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 kat mutluluk 3 kat zorluk 3 kat sevinc ne guzelll
aminnnnnbenim evladim varcok bebgi seviyom civilcivil ohh ne guzelll))))işte özeti allah isteyen herkesi gönlüne göre evlat sahibi etsin inşallah . iyiki doğurmuşum diyorum ben iyiki meleklerim anneleriyim ve iyiki benim hayatımda varlarrrrr
oki canim sana layik yapam bidene sende imza yerien yapistirtria canim kac kilo aldin bebekler kac kilo dogdular kac haftalikken dogdular ben cok korkuyorumda.
gurbetim sen yap imzayi ben yapamiyorum canim.
insallah seninde ücüzlerin olur
gurbetim yapamadim imzydi nerden yapiliyor kizzzzzzzzzz
sen bana özelden yollada canim pin kodunu yapayim benfeyzam imza yeri nerde gurbet yapmis ama nerden ekleyecem bilmiyorumki
zor oldu ama oldu sukur valla 3uz dogurdum heeeetesekkür ederim gurbetim
insallah saglikli haberlrini alirizzzz canim hadi bakalimmmtekrar merhaba anneler , gaayet miğde bulantılı günler geçiriyorum ve çok az yiyebiliyorum ama herşeye değer, ben onlar için 3 yıl bekledim ve onların hepsi bi anda geldi, perşembe günü kontrolümüz var biraz küçük dediği bebeğimin gidişatını görücez. allahım onlar için de benim için de en hayırlısı en güzeli neyse onu nasip etsin. kendimden çok onlar için korkuyorum, allah cümlemizin yavrularını korusun