İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

tria canim kac kilo aldin bebekler kac kilo dogdular kac haftalikken dogdular ben cok korkuyorumda.

gurbetim sen yap imzayi ben yapamiyorum canim.

insallah seninde ücüzlerin olur

bende 2 aylikken kanama oldu biraz arka arkaya iki hafta da ama simdi yatiyorum evde wc ye gidip geliyorum gecen hafta birde bu hafta kirli kan dedikleri kahverengi sivi geldi bundan dolayi korkuyorum tekrar kanamam olurmu diye. bebekler kacinci haftada dogarlar, kac kilo alirim, onlar kac kilo alirlar, cok yirtik oluyormu gibi bir sürü soru dönüyor beynimde. benim mide bulantim ara sira sabahlari oluyor hergün degil ama kusmam gün icinde olmuyor bu hamileligim biraz daha kolay geciyor kanamam haricinde. yasadiklarini anlatan sayfa varmi bilmiyorum.

))))işte özeti allah isteyen herkesi gönlüne göre evlat sahibi etsin inşallah . iyiki doğurmuşum diyorum ben iyiki meleklerim anneleriyim ve iyiki benim hayatımda varlarrrrr
aminnnnnbenim evladim varcok bebgi seviyom civilcivil ohh ne guzelll
tria canim kac kilo aldin bebekler kac kilo dogdular kac haftalikken dogdular ben cok korkuyorumda.

gurbetim sen yap imzayi ben yapamiyorum canim.

insallah seninde ücüzlerin olur
oki canim sana layik yapam bidene sende imza yerien yapistir

kızlar hani göbişler?
biz burada bebişlerimizi göstermiyormuyduk birbirimize?

yeni arkadaşlar sizleri ikiz hamilelik nasıl geçiyor topiğine bekliyoruz orada beraber sohbet edelim
buraya göbeklerinizin resmini koyun sevelim bebişleri beraber

gurbetim yapamadim imzydi nerden yapiliyor kizzzzzzzzzz

tali_tan canim rabbim hayirlisi ile bebeklerine kavustursun insallah
gurbet imza da usta halleder merak etme sen:))
sen bu cogul gebelikleri takit et canim seni rahatlatir.senin almanya da olusun daha avantajli türkiyeye göre.hic korkma sen.bizim burda 4leri bile saga salim dogum yaptirdilar.insallahhh hersey cok güzel olcak

gurbetin yolladigini kopyalayip yapistir allta dogru cizelge diye yaziyor.kullanici paneline gir canim,profil var oraya gir sonra.yapistir allta dogru cizelge diye yaziyor

tekrar merhaba anneler , gaayet miğde bulantılı günler geçiriyorum ve çok az yiyebiliyorum ama herşeye değer, ben onlar için 3 yıl bekledim ve onların hepsi bi anda geldi, perşembe günü kontrolümüz var biraz küçük dediği bebeğimin gidişatını görücez. allahım onlar için de benim için de en hayırlısı en güzeli neyse onu nasip etsin. kendimden çok onlar için korkuyorum, allah cümlemizin yavrularını korusun

tekrar merhaba anneler , gaayet miğde bulantılı günler geçiriyorum ve çok az yiyebiliyorum ama herşeye değer, ben onlar için 3 yıl bekledim ve onların hepsi bi anda geldi, perşembe günü kontrolümüz var biraz küçük dediği bebeğimin gidişatını görücez. allahım onlar için de benim için de en hayırlısı en güzeli neyse onu nasip etsin. kendimden çok onlar için korkuyorum, allah cümlemizin yavrularını korusun
insallah saglikli haberlrini alirizzzz canim hadi bakalimmm

maşaallah cnaım göbüş süper büyümüş...kuzular da hayırlısıyla sağlıkla doğarlarda inşaallah nurtopu gibi olup evinize dönersiniz birlikte...

Back
X