Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmemeki ilk beni koymuşum ama bende düşündümde üçüz yoktu galiba. inşallah canım sağolayyyy sanıırm burda gördüğümüz ilk üçüz göbekti buuu,umarım yanlış hatırlamıyorumdur
maşallahhh,kocaman olmuş şimdidennn,
Allah kolaylık versin,
sağlıkla zamanında dünyaya getirmek nasip etsin canımm..
canım ben 19. haftada öğrendim ama 12. haftada doktorum not almış da bana sölememeiş 12. haftada belli oluyolar yani diğer ikiside kızdır geç belli olanlar kız oluyo geneldekizlar bebislerinizin cinsiyetini hangi haftada ögrendiniz benim ücüzlerin 1 tanesi erkek olacakmis diger ikisi belli degil.
özlem82do maşallah kuzularına inşallah sağlıkla doğurursun bende 3 başladım ama 2 ye indirttim cesaretini tebrik ederim
tali_tan canım ben 14 de ikisinide öğrenmiştim kız oğlan farketmez önemli olan sağlıklı olmaları Allahın izniyle
24. hafta en erken..26 dan önce anlamsızsa neden celestonun etken maddesi olan betametazon ile ilgili araştırma ve deneyler sonucu hazırladıkları PDF de ikiz hamileliklerde en erken 24. haftanın doldurulması ile ilk doz yapılabilir diye tıbbi makale hazırlamışlar acaba sorarmısın tatlım..eşim farmakoloji uzmanı,her gün bilmem kaç ilaç prespektüsü okuyor..biz de araştırmadan sallamadık..bazı dr lar yeterince araştırmıyor,bir şeyi ezberledikten sonra gerisini araştırmıyorlar malesef..
ege ünv de yatarken 25 haftalık normal doğuma şahit oldum..bebek yaşıyordu,celestone yaptılar,işe yaramış..
deü de yataken 32+0 de celestone yapılan bir arkadaşın bebeği hala küvezde ve solunum sorunu yaşıyor..Allah yardımcısı olsun,şifa versin..
magnezyumu 12+0 den itibaren kullandım..bebe aspirini değil ama corasprini hamileliğin başından 18 haftaya dek daha sonra innohep 0.45 e geçtik..her gün vuruldum..
gulum hayirli olur insallahslm kizlar
bebeislerim 16haftayi bitirdiler pazartesi konrolüm vardi dr. ikisininde %90 erkek oldugunu söyledi cok sevindim ama insallahh bir tanesinde kiz olur dedim dr hic umutlu bakmadi, bende rüyamda 2 oglan bir kiz görmüstüm, insallah öyle olur 2 erkek 2 kizim olur. Allah herkese bu evlat mutlulugunu tattirsin.
dilemmacım maşallah size....kocaman olmuşsunuz....
bişey sorcam karnında ara ara sertleşme kasılma oluyo mu..
selam bayanlarr. maşallahhh hymary göbüşüne .
buda benim 32. haftaya girerkenki göbüşüm