İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

hymarry ne nurlu yüzün var snein müthişsin 10 numara bu arada bende arkandayım oğlum olur kızlarını alımıyım bilmiyorum ama kilo olarak yakından takip ediyorum seni ikiz olduğu resmen belli ya :) ama ben egeli gibi hamiş olmak isterdim kilo olmasın bi karnım olsun ne güzel ya zayıflık hep hayallerde :)))))

ya nur mur yok yaa,makine profesyonel olduğu için parlatmış beni öyleeee:kedi::kedi::kedi:
kötü biri olmak istemiyorum ama benim gibi birilerinin olmasına seviniyorum heekaydirigubbakcemile3
ikiz olması bir yana,bir de kız karnı böyle olurmuş geniş geniş duruyor yani,
ama egelii türünün son örneklerinden canım maşallahh:nazar::nazar:

moral veren güzel sözler için herkese çok teşekkür ediyorumma.s.

canlarım yaaa hepiniz süpersiniz inan ( bu arada popomu kaşip duruom nazar değmesin die ) kaydirigubbakcemile3

ama sende çok tatlı ifade vardı yüsünde valla yanaklarını sıktırasım geldi hymaryycim opuyorumnanaktan

kıslar fotoğraf makinesinin pilini bitirdim valla foto çekcem diye ama nasıl kendi fotonuzu çekiyonuz anlamadım yaw:S benim aynada parlıyor iğrenç oluyor. şimdide pil bitti akşam eşime çektirtirim koyarım timam mı:kedi:

kıslar fotoğraf makinesinin pilini bitirdim valla foto çekcem diye ama nasıl kendi fotonuzu çekiyonuz anlamadım yaw:S benim aynada parlıyor iğrenç oluyor. şimdide pil bitti akşam eşime çektirtirim koyarım timam mı:kedi:

bende kendim çekmemiştimki eşim çekmişti.. neyse akşam eşine çektir bakalım fotonu beklioz ona göree zemuszemus

Sadece karnımı kendim çekebiliyorum,
makinemi konsolumun ucuna koyup çekiyorum,tam flaşı yanınca da biraz uzaklaşıveriyorum şak diye çekiyor,yoksa kolum mu uzun benim yaaaw:kedi:kaydirigubbakcemile3
ama bu resmmi arkadaşım çekti işte..

ama sende çok tatlı ifade vardı yüsünde valla yanaklarını sıktırasım geldi hymaryycim

egelii canım çok sağoll,senin güzelliğin ooo,bir de yavruların bize kattığı işte,
ama yanak gıdık dolu dolu valla sıkıştırabilrisniz yaaaniizemuszemus

oooo iiimiş ozamnnnn hemen sıkıştırmak mıncıklamak lazım onlarııı kaydirigubbakcemile3

19+1 göbişim:)))

s6002679k.jpg

yerim seni kızz,karnını kapatmışsın sankiii,tutmasaydın ellerini o hizada daha net olmazmıydı,
süpersin vallaa,gezmelerden gelmiş te kocişi resimlerini çekmişşşopuyorumnanaktan

hah şimdik anladım birazcık yani hayatım,ortada bişey yok cidden ikiz hamile olduğunaa.... neyseekaydirigubbakcemile3
canımm maşallah bebişlere:nazar::nazar:,güzel anneciğimizeeopuyorumnanaktan,
bizim kızlar minyon olucak gibi geliyor bana,ama sonra bir büyüyorr,her geçen gün balon şişiriri gibi nefes nefes büyüorsun..

hah şimdik anladım birazcık yani hayatım,ortada bişey yok cidden ikiz hamile olduğunaa.... neyseekaydirigubbakcemile3
canımm maşallah bebişlere:nazar::nazar:,güzel anneciğimizeeopuyorumnanaktan,
bizim kızlar minyon olucak gibi geliyor bana,ama sonra bir büyüyorr,her geçen gün balon şişiriri gibi nefes nefes büyüorsun..
yaa ikiziz bi teyze yaakaydirigubbakcemile valla bana sanki ben birden şişecekmişim gibi geliyor.
sanki allah izin verirse 6 aylık olduklarında 9 aylık gibi olacakmış da millet doğurucam diye ödü patlayacak gibi geliyor.. belkide kuruntu bilmimki:kedi:

kızlar valla ben su resım olayını beceremedım kameradan foto cekeyım diyom olmuyo bide gönderemiyom kk dakı grafık ekleyı bulamadım zaten bide bizim foto makınesı bizde değil suanda

valla fıstıksınız kızlar.................masallah.............bıde uçuz gobeklere baksak ama korkarmıyız kı..........hehe .................ben dort ay sonra yoolım sıze ınş..........sımdılık azcık benımkı

wavy cim sende egeli gibisin çıtır hamilelerden süpersiniz ya
el muallim sen üçüzsün ya sneinki nasıl olacak merak ediyorum 20. haftalarında koyarsın artık sende :)))

Back
X