İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

günaydın kızlarr

pensescim,muallimim,cananım sizlerden de bekliyoruz,illa kocaman olmasını beklemeyin,çekin koyun,hatıra oluyorkaydirigubbakcemile5

sdc10894s.jpg

kızlar burdada sanırım 17-18 haftalık ıkızlerıme hamısımm
aksam eve gıdeyım kocişe yenı foto cektırıp ekletırım.

incisuuu canım maşallah,ne kadar fitsin vallaha,süpersin:nazar:,
çektikçe koy canım,tam hafta ve gününü de kaydet,ileride hatıra oluyor
ya valla ikiz-mikiz bu haftalarda harika göbişler var yani,helal olsun annelerime a.s.

günaydınnnn güsel göbüşlü annelerrrrrrrrrr zemuszemus

wavy cim ne kadar küçük göbüşün varya cidden ikizleri nasıl sığdırdın oraya anlamadım kaydirigubbakcemile3

incisu aynı şey senin içinde geçerli tatlım valla ikinizde süpersinizzzzzzzzz kaydirigubbakcemile5

Kızlar benım kızım oğlumdan 4 gün büyük.
oğluma 21+6 ken bugun kızıma 22+3 oluyorum...
kızım 2 gun erken döllenmiş, oğlumada 2 gün sonra hamiş kalmısım.
kızımın gelısımıde oğluma gore 2 gun onde gıttıgınden
cadım 4 gun buyuk suan kardesınden

Kızlar benım kızım oğlumdan 4 gün büyük.
oğluma 21+6 ken bugun kızıma 22+3 oluyorum...
kızım 2 gun erken döllenmiş, oğlumada 2 gün sonra hamiş kalmısım.
kızımın gelısımıde oğluma gore 2 gun onde gıttıgınden
cadım 4 gun buyuk suan kardesınden

Gelişim farkı oluyor evet canım,bizde de mikro olmasına rağmen var,
ama bu son doktora gittiğimde aradaki fark neredeyse kapanmıştı.Yani o değişebiliyor canım..
Seni ikiz anneleri topiğimize eklemişmiydik canım?İlk sayfada istenen bilgileri yazarsan seni de ekleyelimm..

günaydın kızlarrrr.. göbişler gelmeye başlamışş.. hayırlısı

Gelişim farkı oluyor evet canım,bizde de mikro olmasına rağmen var,
ama bu son doktora gittiğimde aradaki fark neredeyse kapanmıştı.Yani o değişebiliyor canım..
Seni ikiz anneleri topiğimize eklemişmiydik canım?İlk sayfada istenen bilgileri yazarsan seni de ekleyelimm..
yok canım eklememiştınızzzz.
bı bakayımmmm ılk sayfayaaaa
aklıma bişey takılırsa sorarım sanaaaopuyorumnanaktan

Güzel hamişler, Güzel göbüşler, Minnoş bebişler Rabbim hepinizi nazardan korusun kem gözlerden saklasın...:nazar::nazar::nazar::nazar:
ıki çocuk annesiyim ama sizleri gördükten sonra yine yeni yeniden bebek istiyoruuuummmmm......

34. haftaya girerken..
arkadaşlar hepinize maşallah diyorum:nazar::nazar:

Eklentiler

• $34. haftaya girerken.webp
    $34. haftaya girerken.webp
    66,5 KB · Görüntüleme: 73
günaydın kızlar açelya sanada maşallah az kaldı hadi bakalım allah 38 leri görmek nasip etsinnn:nazar:

açelyamm canım maşallah,ben merak ediyordum bu son zamanki karnını ama fotopraf istemeye de çekindim doğrusuu:kedi:
maşallah süpersin,helal olsun,yavrularını hayırlı sağlık doğur bi damla kilon kalmıycak vallaa:nazar:

arkadaşlar bu da benim 19+3 göbeğim hihoyyyt

Canım maşallah sana ve bebişleree:nazar:,
süpersin valla,ben ikiz annelerini şişko mişko bekliyordum,süpersin valla canım,en genişiniz yine benim muhhhaahhakaydirigubbakcemile3

kızlar maşallah günümüz anneleri kilo almıyor gördüğüm kadarıyla yada yediklerimiz anca yetiyorr kaydirigubbakcemile3 gram fazla kilo yok hee hihoyyyt :nazar:

Back
X