uzun olacak biraz ama...
ben hamileyken plesentada kireçlenme başlamıştı dr bunu farketmemiş ve plesenta kireçlenmeye başladığı zaman 4 hafta idare edebiliyomuş bebeği sonra işlevini kaybediyomuş benim dr bunu farketmedi bende tesadüfen başkla dr gittim o şok oldu plesenta bembeyaz 3 günde bi konrtole gel bebek gelişmiyo dedi

ve bu dr farkettiğinde 3.5 haftadır plesenta bu durumdaymış yani bu dr gitmesem kızımda bende şimdi hayatta yoktuk...
38 haftanın başında kontrole gittik dr bebek kalp atışı 140 olması lazım ama seninkinin 200 nefes alamıyo dayanamıcak bari seni kurtaralım bebeği kaybedebiliriz hazırlıklı ol dedi acil sezeryana karar verdim ben ağlaya ağlaya girdim ameliyata sonra kızımı getirdiler yanıma meleğim nasılda yorgundu bi kere emdi birz süt geldi sonra bıraktı ve inlemeye başldı hemen hemşireler dr geldi kızımı aldılar yoğun bakıma yaşam destek ünitesine bağladık beklicez dediler ..2670gr 49cm doğdu
ben bittim tabi yoğun bakımın önünde ağladım kendimi yerden yere attım hep oranın önündeydim canımın acısını hissetmiyodum bile içim yanıyodu..
günde 2 kere süt verip görüyodum ama küvöze yaklaşmadan uzaktan her yerinde kablolar iğneler gözleri bağlı nasıl acı çekiyodum anlatamam.. derken 1 hafta geçti bu seferde sarılık oldu ama taburcu olduk evde her 10dk bi emziriyodum eve geldiğimizde kızım 2300gr dı çok şükür şimdi 5 aylık geçti ogünler ama bazen aklıma geldikçe tutamıyorum
kendimi...