İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

kız kocam şimdiden tehtit ediyor beni,çocuklar olursa elinde bilgisayar görürseeeeeeeeemmm......
ne yapıcam ben sizsizz,
dün kadınlar kulübü için ekşi sözlükte yazılanları okudum neler neler yazmışlar,
ortak payda ise insanda bağımlılık yapıyor olmasıı..

hakketen yaaa doğumdan sonra nasıl aççaz bu pcyi nasıl oturcaz başınaa :sinifsinif: ama ama ama olmazki biz alıştık birbirimizeee..........

egeliiye bundan sonra ne çirkinsin utanmıyon mu böyle foto koymaya diycez wavyciğimlaelaelaelaelae

tiroidler için ne dediler canım,konuştun mu bu son gittiğindee?

CANIM EN SON GİTİTĞİMDE TSHLAR DÜŞMÜŞTÜ. FAKAT T3-T4 TE DÜŞMÜŞTÜ HEÖDE SINIRIN ALTINA. ŞİMDİ ANTİKORLARA BAKILIRSA GUATR VAR BENDE AMA t3-t4 ÜN DÜŞMESİDE ANORMAL KARŞILAIYORMUŞ. ŞİMDİ ONU DENGELEMEK İÇİN İLAÇ VERDİ DOKTOR. 4 HAFTA KULLANI TEKRAR TEST VERİCEM VE KONTROLE GİDECEĞİM..
ay büyük harf yazmışım:kedi:

hakketen yaaa doğumdan sonra nasıl aççaz bu pcyi nasıl oturcaz başınaa :sinifsinif: ama ama ama olmazki biz alıştık birbirimizeee..........
sen sus tipsüüzzzopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

kaswa canım ay napim ama ya bahane bulmazsam çatlıcaktım:kedi:

yaaaaaaaaaaaa wavyyy cimmmmmmmmm öldürme beniiiiiiiiiiiii bak başka resim koyarım haaaa kaydirigubbakcemile3

egeli göbiş güzeellllll..kız kaşı bir tarafını biz şişkolar:kedi:nazar edeceğizz sanaaaa

egeli göbiş güzeellllll..kız kaşı bir tarafını biz şişkolar:kedi:nazar edeceğizz sanaaaa

hıh bebiş istiyoruz sende onlara uyda tam olsun tatlım :olmaz:

kız siz bi kendi haftalarınıza bakın bide benim haftamaaaa aaaaaa eminim 20. haftada hepiniz benim gibimişsinizdirrrrr zemuszemus

kaşiom kaşiom merak etmeee kaydirigubbakcemile3

ayyy canım benimm allahımnazarlardan esirgesin seni.. bende 4.5 kilo aldım 27 haftada ama bende boy yokkkkkkkkkkkkkkkkk 1.60 boyy

wavycim süpersin muhahahhadelikafadulden
"sen sus tipsüüüüüzzz"

alın size 29.hafta göbeğim,gör egelii görrhihoyyythihoyyyt

resim077d.th.jpg
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
ee benimde öleee,,ben minyon tipliyim üstelik zayıfımda beni düşünsene şimdi kocamnn bi göbek ne kadar komik nohut yutmuş solucan gibiii kaydirigubbakcemile3

ne varmış kızz göbeğindeee haftana göreee gayett normalll bence siz kaşinionuzzzz :oklava:

bu da biraz karanlık ama göbeğimin büyüklüğünü net gösteren bir resim,kendim çekiyorum,idare edin

resim070z.th.jpg
[/URL][/IMG]

gözlerim bozulucak yaaaa bu nasıl resiimmmm bacımmmmm hem çok büyük hem karanlık bişi anlamadım vallaaaa

yaaa öbür türlü koyuyorum o kadar büyük çıkıyor kiii,işte beni temsil ediyor,
üzerine tıklarsan çıkan resim orjinal boyutu oluyor canım..

teşekkür ederim canım arkadaşımmm,kısçelerimin teyzesii
bi buluşamadık dimi wavycim yani,git bunlardan bi halt olmaz:dilcikar:

Back
X