İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

kızlar benimde 29+1 yani bugün çekilmiş foto.. biraz yakın ama (tabii biraz kendimi avutuyorum)
005oww.jpg

Maşallah paşalarınada sanada:nazar:

pasaları yerım ben...................hayırla gelsınler..................sekerler hanı bızde alıcaz mı..............opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4

pasaları yerım ben...................hayırla gelsınler..................sekerler hanı bızde alıcaz mı..............opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4[/QUOTE
sağol muallimciğimmmm..paşalar büyüdüü. inanın hepinize o şekerlerden yollamak isterim..opuyorumnanaktan..

canım sagol................rabbım guzel gunler versın ınş sekerın adı var gelır gecer dostluklr bakıdır...................seker gıbı dostluklar ols yeterkı................ama modelını koy da gorelım...........ben kısmetse ınternetten belkı verırım sparış.............ınş tam bı buluşma olmadı bende yatıyorum dıye gelemdım.............ama ınş bebışler doğsun herkesın ele avuca gelsınde nısan mayıs gıbı bebelerle buluşuruz.............ınş rabbım saglık afıyet versın .................

önemliolan dostluk haklısın ..ben modellerini koymuştum..ama tekrra koyayım ..küçük patikleri kayınvalidem ördü.. küçük yelek modelini annem ördüü. 2 tanede emzik modelimiz var onlarıda hazır aldıkben yaptımm..pzt herşeyleri hazır olur fotolarını çekip koyarım..badem şekerlerini koydum arkalarına magnet yapıştırdım.. şimdi son olarak yazılarıda zımbalanacak..

oıoohh ne guzel masallah..................pekı bu sekerler her gelenemı yoksa yakın kışılere ve takı mtkanlaramı verecen...............her gelene verılırse cok yapmak lazım............ve eve gelıncemı hastanedemı verecen

canım herkese verilecek bu şekerler.. 200 tane falan var.. ama ayrıca çikolatada alınacak..ağızları tatlansın gelenlerin..benim iş çevrem ve eşimin iş çevresi hastaneye gelirler.akrabalardanda gelen olurr.. ama tabii benim eve gelende çok olacak.bunlardan şansı olan alacak gerikalanda çikolata.ayrıcccaa ben çocukların 40ı çıkınca memlekete gideceğim.. orada daha çok gelen olacak oraayada ayrı alacağım.şimdiilk torunlarrr yaa..ayrıca bu benim yaptıklarımatılacak şeyler değil yani buzdolabı süsü olarakta kullanılıyor.

kizkar göbekler mükemmel rabbim karninizda gösterdin ins kucaginizada almayi nasip eder ha gayret haftasi azalanlara sabir diliyorum bu yazi atlatin ins.hersey güzel olacak

Back
X