İkiz ve üçüz anneleri bir bakar mısınız???

apache

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2008
169
1
96
Ankara
kızlar selam...

bende üçüz anne adayıyım.18 haftalık hamişim.tüm deneyim ve tecrübeleriniz benim için çok çok önemli.hangi konuyu takip etmem gerektiğini bilemediğim için yeni bir konu açarak sizlere ulaşmak istedim.beni yönlendirirseniz ve bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

sizlerden 2. bir ricam da malum üçüz anne adayı olmak çok güzel ama malesef çok masraflı.2 kez ard arda tüp bebek tedavi masrafı şimdi özel doktor masrafı bizi çok zorladı.doğumum da özel hastanede olacak şimdi onu düşünüyoruz.tabi bu arada bebeklerimizin ihtiyaçları için daha bişey yapamadık.

sizden ricam bana bebeklerinizin kullanmadığı artık küçük gelen eşyaları varsa bana 2.el olarak satabilirsiniz.çok memnun olurum.

ankarada yaşayıp hesaplı alışveriş nerelerden yapabiliriz bilen arkadaşlardan da yardım bekliyorum.

Allah tüm bebek isteyenlerin dualarını kabul etsin,benim gibi duaları kabul olan anne adaylarına da hayırlı sağlık lı doğumlar nasip etsin...

Merhaba
bebişlerin hayırlı olsun. sağlıkla vakitlice doğsunlar inşallah.

ikiz ve üçüz formları takip edebilirsin.çok işine yarar.
iyi geceler.

kızlar bana yardım edecek kimse yok mu????nerde bu ikiz üçüz anneler,anne adayları....

kızlar az kullanılmış kıyafetlerinizi de gönderebilirsiniz.napalım zaten hemen büyüycekler bizde küçükken giymedik mi ablalarımızın,kuzenlerimizin kıyafetlerini.

kızlar gönderdiğiniz özel mesajları aldım 100 mesajı geçemediğim için cevap veremedim en kısa süre içerisinde size döneceğim. ilginize teşekkür ederim

Merhaba
bebişlerin hayırlı olsun. sağlıkla vakitlice doğsunlar inşallah.

ikiz ve üçüz formları takip edebilirsin.çok işine yarar.
iyi geceler.

canım mesajını aldım ana kucaklarına ihtiyacım var. mesaj yazma hakkım olmadığı için cevap yazamadım. en kısa zamanda sana özelden ulaşacağım

merhaba,
üçüz hamilelik de kaç kilo alınır bilemem ama ben ikiz de 25 kilo aldım. son 3 ay çok hızlı kilo alınıyor..
eşyalar konusunda sana tavsiyem;oda falan alıp kendini masrafa sokma, 2 park yatak yeterli olacaktır. büyüdüklerinde ihtiyaca göre karar verirsin.
kıyafet mümkün olduğu kadar az al çok hızlı büyüyorlar sen sadece ilk 3 ay kıyafetlerine yoğunlaş. alt-üst pijama takımı,çıtçıtlı badiler,tulumlar ,battaniyeler gibi.
hediye gelir mutlaka ve gelenler hep büyükolur 1 yaş gibi..

canım haklısın zaten son ana kadar bişey almıcam.battaniye annem örüyor.3 tanede penye battaniye alayım yeter idare ederim.ben şehir dışındayım.ailem uzak yani.akrabalarımda haliyle...hediyeden pek umutlu değilim yani
ama ALLAH çok büyük.park yatağı bir tane alıp üçünü yan yana yatırmayı düşünüyorum.sonra zamanla yavaş yavaş temin ederiz diğerlerini.

ben 18.haftamdayım.2 gündür kasıklarım çok ağrıyor.ayağa kalkıp evde zor yürüyorum.sendede oldu mu?ben 4 kilo aldım.dr.bana 12 kilo hak tanıdı ben şimdiden 4 kilo aldım.çokda yemiyorum ama hiç hareket yok sanırım ondan.

kızlar üçüz annelerine en çok göğüs pompası gerekliymiş.bana temiz iyi kullanılmış 2.el pompasını satacak varmı?aklınızda bulunsun temmuza kadar bekleyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…