ikiz ya da tek olduğu nezaman kesinleşir?

SERAP ALCN

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
66
25
35
Kızlar 6+5 hamileyim
4 haftalııkken gttiğimde tek kese vardı
5 haftalıkta doktoruma tekrar gitti kesemin yanında bir kese daha çıkmış,gerçektende ölçülebilir büyüklükteydi,salı günü dayanamadım yine gittim ultrasonda tek kese gördü yarın normal kontrolüm var doktorum geçen hafta ikiz olabilir dedi salı da tek görünce ikiz değil dedi böyle bişey yaşayan var mı bu şimdi netleştimi tek mi ileriki günlerde yanılabilir mi çift çıkar mı,meraktan delircem:)

iki kesenin içinde iki ayrı bebek ya da tek kesenin içinde iki bebek görüldüğü zaman kesinleşir canım ikiz olduğu sadece kesenin görünmesi çok bişey ifade etmez..

Benim 5. Haftada tek 8. Haftada çiftti. Öift kese olması önemli değil. Kalp atışlarını görmek lazım. Hayırlı olsun:))

iki kesenin içinde iki ayrı bebek ya da tek kesenin içinde iki bebek görüldüğü zaman kesinleşir canım ikiz olduğu sadece kesenin görünmesi çok bişey ifade etmez..
yaani çok hafta var belli olması için
aaa ihtimal var yani daha erken diosunuz:=)bnm geçmişimdede ailemde çok ikiz gebelik varda

Bugun kontrole gittim tam 7.haftaya giriyoduk kalp atisi yok dedi doktor ptesiye kadar sans verelim ptesi dusurucezdedi arkadslar kahroldum sabahtan beri agliyorm kimisi bazen.8.hafta kalbi atiyo kimisi olu bebk seni zehirker diyo baska doktra getrdi esim ameliyattayms bekliyoruz ama hic iyi dglm biyle bisey basina gelen var mi

Bugun kontrole gittim tam 7.haftaya giriyoduk kalp atisi yok dedi doktor ptesiye kadar sans verelim ptesi dusurucezdedi arkadslar kahroldum sabahtan beri agliyorm kimisi bazen.8.hafta kalbi atiyo kimisi olu bebk seni zehirker diyo baska doktra getrdi esim ameliyattayms bekliyoruz ama hic iyi dglm biyle bisey basina gelen var mi
Muayene oldun mu canım. Konunu yeni gördüm, merak ettim.

aynısını ben yaşıyorum iki keseydi biri kücülmüş icinde bebek yok.Digerinin de kalp atımı yok.Bekliyorum ben de

Oldum bu dojtorda persembeye kadar beklylm Dedi sen kac haftasin nzmna kadar bekkicen ne dediler bna bu ikinci dojtor kesende sagliksiz dedi bna yazar misin

kalp sesini alamadığımızda 6hafta 6 günlüktü.pazartesi günü gidiyorum tekrar günler degil saatler bile gecmiyo acaba gec kalp atışı duyan varmıdır?

benide pazartesi çğrdılar dün bende 6+6ydım bende öyle psikolojim çok bozuk bebeği alacaklar gibime gelıyo dün atmadı ptesi atar mıyki:KK43:...

ben 8. haftada duydum kalp atışını hatta 2. bebeğiminkini 10. haftada duydum bir doktorun demesiyle sakın hareket etme başka doktora da git..

Bnmki nde sorun sadece kalbinin Atmamasi dgldi sorun,gun kectikce cm nin kücülmesi gelismenin durmasi hatta bebegimin erimesi aldilar onu bnden artik yok princess01 senden hayrli hbr beklyrm bnm gbi kalbin yanmasin insallah

Bnmki nde sorun sadece kalbinin Atmamasi dgldi sorun,gun kectikce cm nin kücülmesi gelismenin durmasi hatta bebegimin erimesi aldilar onu bnden artik yok princess01 senden hayrli hbr beklyrm bnm gbi kalbin yanmasin insallah
Allah sabır versin. Çok zor ama hayırlısı buymuş demekki. Tutunamayacak durumdaysa ilerleyen zamanda düşük olabilirdi. İnşallah Allah yenilerine kuvvet versin.

X