- 8 Ocak 2020
- 295
- 534
- 23
- 32
- Konu Sahibi Periningelecegi
Saol canim bu arada sorunu yeni gördüm. Simdi ben ne zaman tuttuğunu biliyordum mesela çok iyi hatirliyorum 5. Gun embriyom sabah onda oldum aksam 7-8 gibi tutundu o yuzden onda once kan vermiştim sonra idrar testi yaptim. Hayali çizgi vardi. 3. Gun olani da erken gebelik testiyle yaptim yine hayali çizgi idi.
Ama onemli bir tedayi atlamayalim. Ben dondurulmus kullandim. Yani o ay catlatma ignesi kullanmadim o testlere o yuzden guvenebilirdim. Diger bir detay ise bi yumurtanin dollenme suresi 7 gun 6 günde yerleşme evresi ne yaptı 13 gün. Sizinki zaten beşinci günlük yani 8. Gununuzde daha yeni kana karışıyor olabilirsiniz. Kana karistiktan sonra zaten idrara karışıyor. Bu arada ben totelde 3 tup bebek yaptim. 1. 5. Gun embriyosu 2. Yine 5. Gün 3. De 3. Gun embriyoru. 1. Ve 2. Yi idrarda silikte olsa gormustum ama 2. Yi beta yüksek olduğu halde görmemiştim. Vucudunuzu iyi taniyorsaniz tutundugu zamani bilebiliyor musunuz
Pardon yanlis mi anladim acaba siz bebegin hangi saatte tutundugunu mu anladiniz? Anladiysaniz nasil?