I ikiz_ler Üye Kayıtlı Üye 25 Kasım 2013 88 10 18 35 İzmir 24 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ikiz_ler #1 Merhaba ikiz,üçüz anneleri ikizlerim olacak ama park yatak nasıl almalıyım ya da beşik mi almalıyım tavsiye edeceğiniz marka var mı? tşkler.
Merhaba ikiz,üçüz anneleri ikizlerim olacak ama park yatak nasıl almalıyım ya da beşik mi almalıyım tavsiye edeceğiniz marka var mı? tşkler.
BANDAG Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Mart 2011 1.080 14 158 Bursa 29 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ikiz_ler #2 bi tane park yatak aldık 2 tanede çilek mobilyadan ahşap beşik aldık hem sabitlenebiliyor hemde sallanıyor. ilk 6 ay ikisi birlikte park yatakta yattılar sonrada odalarında beşiklere geçtiler.çilek marka beşiklerden çok memenun kaldık biz. bu arada biz şimdi 26 aylık olduk inşallah sağlıklı sıhhatli sizde kucağınıza alırsınız. Son düzenleme: 29 Ocak 2014
bi tane park yatak aldık 2 tanede çilek mobilyadan ahşap beşik aldık hem sabitlenebiliyor hemde sallanıyor. ilk 6 ay ikisi birlikte park yatakta yattılar sonrada odalarında beşiklere geçtiler.çilek marka beşiklerden çok memenun kaldık biz. bu arada biz şimdi 26 aylık olduk inşallah sağlıklı sıhhatli sizde kucağınıza alırsınız.
0dolunay0 "Cennette ikiz melek annesi...:(" Kayıtlı Üye 29 Aralık 2014 2.035 1.147 168 37 11 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ikiz_ler #3 ben de tam bu konuyu merak ediyorum. İkizler için büyüyen beşikler çok yer kaplar. Peki park yatak mı iyidir ahşap yatak mı?
ben de tam bu konuyu merak ediyorum. İkizler için büyüyen beşikler çok yer kaplar. Peki park yatak mı iyidir ahşap yatak mı?