- 16 Ağustos 2023
- 14
- -1
- 16
- Konu Sahibi selinasya333
Merhaba,benim aslında arkadaşım hatta dostum dediğim 7 8 yıllık bir yakın arkadaşı vardı. Hatta yani paramız yokken bile çekirdek kola parkta otururduk engel değildi hiç bir şey dostluğumuzu. Sonra üniversiteye gittik farklı şehirlerde. Herşey böyle başladı zaten. 4 yıllık ikimizde kazandık ama o 1 sene mezuna kalıp sonra başladı. Neyse işte ilk zamanlar onun otobüs güzergahı benim üniversitemin olduğu şehirden geçiyordu. 5 dk bile mola verir diye gidiyordum görüşelim diye tesise. Sonra kendini hem dış görünüş olarak hemde davranış olarak değiştirmeye başladı. Bana soğuk yapmaya işte eve gidiyorsa geçmesine rağmen üniversite şehrimden söylememeye başladı. Üniversiteye gitmeden önce olan ve sonrasında bir süre daha samimiyete devam ettiğimiz bir 4 kişilik yine kız grubumuz vardı. Onlarla buluşup, gezip , yeni kafeler vs keşfedip eğleniyorduk. Sonra asıl olaya gelelim ben bir buluşmaya gidemedim yatak döşek yatıyorum evde . Bunlar buluştu etti . Şimdilerde de defalarca üçü buluşup gezmeler, kafeler, denize gitmeler,tatile gitmeler vs yapıyorlar. Story attıkları için görüyorum. Gerçekten çok kötü hissediyorum. Şimdi mezun da oldum artık memleketteyim onlarda biliyor baya belli beyan bile isteye beni dışlıyorlar. Benimde hiç arkadaşım yok dışarı çıkayım hava alayım falan. Bu durum aşırı derecede moralimi bozuyor.