- 25 Ağustos 2011
- 2.175
- 121
- 163
- Konu Sahibi hicbirseymi
kayınvaldem tek yumurta ikizi ama benim ailemde ikiz yok sizce benim ikiz bebeğim olabilme ihtimali varmıdır?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çift yumurta ikizlerinde anneden gelen özellikler sonucu ikiz olabilir diye biliyorum ben de..Yani anne çift yumurtlamıştır o ay..:)
Tek yumurta ikizlerinde ise normal yumurta ikiye bölünüyor..Bu da babadan diye biliyorum..
Benim kayınvalidem çift yumurta ikizi..
Anneannemin annesi iki kez ikiz doğurmuş..
Anneannem üçüz doğurmuş ama erken doğumla kaybetmiş..
Ben de iki kez ikizlere hamile kaldım ama benim durumum tedaviyleydi....
benim de anneannemin 3 tane ikizi var
bi tanesi annemle dayım oluyo :)
bi tane ikiz dayılarım var ( biri çocukken vefat etmiş)
bi de ikiz erken doğumu var
ayrıca daha eski nesillerde de varmış ikiz :)
yani bende de olma ihtimali yüksek hihi
çok da isterim :))
bu arada tek yumurta ikizliği babadan diye bir şey duymadım ben öyle bişi yok sanırım
bir yerde okumuştum canım,eğer bulursam paylaşırım..ikizler uzaktan herkese çok sevimli geliyor ama bakımı çok zor..
evet yaa bunu en iyi sen bilirsin tabi :)
bi de çalışan bi kadın olarak iyice zor olur heralde
ama olsuun yine de çok güzel bencee![]()
yumurtanın bölünmesinin erkekle alakası yok ki,o yüzden ikiz gebelik sadece anne tarafıyla ilgili
anne,anneanne,teyze.. gibi kişilerde varsa sizde olma ihtimali de var demektir. baba tarafında olanların hiç biri sizi etkilemez.
bir yerde okumuştum canım,eğer bulursam paylaşırım..ikizler uzaktan herkese çok sevimli geliyor ama bakımı çok zor..
Bizim hemen üst katımızda ikizler var bir buçuk yaşındalar kadını perişan ediyorlar..