ikizim olabilirmi sizce

hicbirseymi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
2.175
121
163
kayınvaldem tek yumurta ikizi ama benim ailemde ikiz yok sizce benim ikiz bebeğim olabilme ihtimali varmıdır?:nazar: :49::49::nazar:

çift yumurta ikizlerinde aileden yani anneden gelen genetik bi durum var bu doğru ama baba tarafından bi genetik geçiiş yok
yani şans normal insanlar gibi sizde

Aynen arkadasa katılıyorum,kayınvalidenin kızı varsa onun ikizlerinin olma ihtimali daha fazla ya da kızının cocuklarında olabilir genelde bir kuşak atlarmış diyorlar... İkizin olsun isteginden yazdıysan arkadasım bosver olmasın tek tek doğur ikiz taşıması da bakmasi da çok zor çokkk.....

Çift yumurta ikizlerinde anneden gelen özellikler sonucu ikiz olabilir diye biliyorum ben de..Yani anne çift yumurtlamıştır o ay..:)

Tek yumurta ikizlerinde ise normal yumurta ikiye bölünüyor..Bu da babadan diye biliyorum..

Benim kayınvalidem çift yumurta ikizi..

Anneannemin annesi iki kez ikiz doğurmuş..

Anneannem üçüz doğurmuş ama erken doğumla kaybetmiş..

Ben de iki kez ikizlere hamile kaldım ama benim durumum tedaviyleydi....

Çift yumurta ikizlerinde anneden gelen özellikler sonucu ikiz olabilir diye biliyorum ben de..Yani anne çift yumurtlamıştır o ay..:)

Tek yumurta ikizlerinde ise normal yumurta ikiye bölünüyor..Bu da babadan diye biliyorum..

Benim kayınvalidem çift yumurta ikizi..

Anneannemin annesi iki kez ikiz doğurmuş..

Anneannem üçüz doğurmuş ama erken doğumla kaybetmiş..

Ben de iki kez ikizlere hamile kaldım ama benim durumum tedaviyleydi....

benim de anneannemin 3 tane ikizi var
bi tanesi annemle dayım oluyo :)
bi tane ikiz dayılarım var ( biri çocukken vefat etmiş)
bi de ikiz erken doğumu var
ayrıca daha eski nesillerde de varmış ikiz :)
yani bende de olma ihtimali yüksek hihi
çok da isterim :)) :52:
bu arada tek yumurta ikizliği babadan diye bir şey duymadım ben öyle bişi yok sanırım

benim de anneannemin 3 tane ikizi var
bi tanesi annemle dayım oluyo :)
bi tane ikiz dayılarım var ( biri çocukken vefat etmiş)
bi de ikiz erken doğumu var
ayrıca daha eski nesillerde de varmış ikiz :)
yani bende de olma ihtimali yüksek hihi
çok da isterim :)) :52:
bu arada tek yumurta ikizliği babadan diye bir şey duymadım ben öyle bişi yok sanırım

bir yerde okumuştum canım,eğer bulursam paylaşırım..ikizler uzaktan herkese çok sevimli geliyor ama bakımı çok zor..

ben hep ikizim olsun istemişimdir küçüklğmden beri ikizlere bayılıyorum şimdide kayınvaldem tek yumurta ikizi olunca biras umutlanmıştım ama bana pek bir etkisi olmuyormuş :( napalım rabbim ne verirse hayırlsnı versn

yumurtanın bölünmesinin erkekle alakası yok ki,o yüzden ikiz gebelik sadece anne tarafıyla ilgili

anne,anneanne,teyze.. gibi kişilerde varsa sizde olma ihtimali de var demektir. baba tarafında olanların hiç biri sizi etkilemez.

Son düzenleme:
yumurtanın bölünmesinin erkekle alakası yok ki,o yüzden ikiz gebelik sadece anne tarafıyla ilgili

anne,anneanne,teyze.. gibi kişilerde varsa sizde olma ihtimali de var demektir. baba tarafında olanların hiç biri sizi etkilemez.

Sen daha iyi bilirsin tabi canım ;-)

Back
X