- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Oglak kizi
Kızlar bu burç çok tehlikeli dikkat edin resmen sinirlerim bozuldu bu insan dışı burçtan tövbe estağfurullah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bide sevgili olmayı dene görürsünBenim tanıdığım ikizler erkeklerinin hepsi çok zeki.
Ben seviyorum bu burç insanlarını.:)
Eski sevgilimde ikizler di biriyle tanıştım oda ikizler çıktı 1 haftada beni hasta etti neden bu kadar dengesizlerIkizler burcuyla bende anlasamam.
Kayinbabam ikizler burcu hicbir hamlesini onceden tahmin edemiyoruz.
Dusunceleri, fikirleri cok sık degisiyor.
Bu arada bende ikizlerim. :)O zaman bide sevgili olmayı dene görürsün![]()
Sevgiyi gösterip sahiplenirler konuşkanlar ama çok kıskançlar bi konuda da bu kadar dengesizliği herkes kaldıramaz helal olsunKocam ikizler hayatımda tanıdıgım en mukemmel adam.
Ben de insanları burçlara göre tasnifleyenlerden kaçıyorum bucak bucak...Kızlar bu burç çok tehlikeli dikkat edin resmen sinirlerim bozuldu bu insan dışı burçtan tövbe estağfurullah![]()
Sevgiyi gösterip sahiplenirler konuşkanlar ama çok kıskançlar bi konuda da bu kadar dengesizliği herkes kaldıramaz helal olsun![]()
Ne alakası var yaşayıp görüyoruz bakıyoruz hakkaten burçtaki gibi bende kendi burcumun özelliğini taşırım olayı başka yere çekmemelisinBen de insanları burçlara göre tasnifleyenlerden kaçıyorum bucak bucak...
Ya bak dün gece kavga ettik kıskançlık yüzünden akşam bana demediği kalmadı senle hayatta işim olmaz git istediğinle konuş dedi şimdi sabah olmuş beni arayıp diyor ki beni istemiyor musun benimle devam etcekmisinŞubede odamdan bildiriyorum.
Astroloji olunca kendimi tutamadım
Ben Koç burcuyum yükselenim Aslan.
İkizlerim derse karşımdaki kişi hiiç işimi şansa bırakmıyorum artık. Resmen kaçıyorum. Erkek, kadın fark etmiyor çünkü anlaşamıyorum, güvenmiyorum.
Sözüm meclisten dışarı![]()
Ne alakası var yaşayıp görüyoruz bakıyoruz hakkaten burçtaki gibi bende kendi burcumun özelliğini taşırım olayı başka yere çekmemelisin
Adamın ne yaptığını yukarda bi yerde yazdım sen karar verDemek ki senin burcun ikizlerle anlaşamıyor. Bende ikizlerim mesela aslan burcuyla anlaşamam derim hep ama en yakın arkadaşlarımdan birisi aslan burcu :) Genellememek lazım bence