İkizler Burcu 22 Mayıs - 21 Haziran Ikizler erkegi ve basak kadini uyumu

Yasemingul0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
46
39
3
32
Kizlar ikizler erkegi ve basak kadini iliskisi nasil olur. Evlilik hayatlari nasil gecer. Evlenince aldatma olur mu. Ikizler belcil midir. Ikizler burcuyla evli arkadaslar yazabilir mi nasil anlastiklarini ve iliskilerini

Bencede zor bir başak burcu olarak söylüyorum ikizler zor bi burc sen ya toprak grubu yada su grubuyla daha iyi.anlasirsin

Kizlar ikizler erkegi ve basak kadini iliskisi nasil olur. Evlilik hayatlari nasil gecer. Evlenince aldatma olur mu. Ikizler belcil midir. Ikizler burcuyla evli arkadaslar yazabilir mi nasil anlastiklarini ve iliskilerini
İlişkileri inişli çıkışlı
Evlilik hayatları ilk 3 yıl iyi, aldatma sonraki yıllara tekabül etti edecek gibi
Ondan sonracıma 3 vakte kadar da ikizleri yükseleninin etkisiyle bencillik saracak gibi.
Oldu görüşürüz

İkizler tam bir ev erkaaağııı oluyomuş sonracimina aldatmalar için en az 4 yıl veriliyomuş...

Neden burçlara takılıyorsunuz?Bence çok ama çok saçma.
Her insan burcunun %100 özelliklerini taşımıyor ki?
Boş verin bence :))

Bir başak kadını olarak bu tür yorumlara inanmayın derim. Normalde bir başak kadını ile oğlak erkeği çok uyumludur derler ama bende tescillendi olmuyor olmadı.

valla ben başak kadınıyım ama ikizler arkadaşım var ..ikizler burcunu benim bünyem kaldırmıyor çift karakterli bi bakıyosun çok iyi bir bakıyosun lafıyla yılan gibi sokmuş seni dengemi kimyamı bozuyor..benim eşim terazi süper bir burç erkek için bence centilmen ince duygulu..
başak benim bildiğim en ideal boğa burcuyla çift oluyor ama tabi kader kısmet bunlar boş ama dediğim gibi ikizler burcu benim dengemi bozar

Eveet basak kadini olarak ikizler erkegiyle evliyimm kendimi bir kisi gibi hissettim cok korkarak evlendim acikcasi.birbirimizi anlayana kadar bosanmadigimiza sukrediyorum.anladiktan sonra cok keyifli bi evlilige donustu.ama bencilliginden cekersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…