ikizler erkegi

Hepinize yorumlarınız için teşekkürler :) arkadaşım salak bu çocuğun gidip gelme durumlarına katlanamamış ve demiş ki, ben senden uzak.durmak istiyorum numaranı siliyorum. Neden demiş çocuk da, işte sen bana zarar verirsin fazla rahatsın ben ilişkide çok detaycıyım kıskancım gidip gelmelerini kaldıramam, arkadaş olarak iyi birisin ama ben seni arkadaşça görmüyorum demiş. O da sık konuşmuyoruz diye mi yani iyi de insan güvendiği kişiyle sık konuşmaz ki bu bunaltır hem sen niye duygularını daha önce söylemedin, söyledin madem niye vazgeçiyorsun demiş. Arkadaşım da arada henüz oluşmuş bi güven yok, daha önce söylemedim şimdi silmeyecek olsam şimdi de söylemezdim demiş. Neden demiş çocuk, yapım bu demiş arkadaşım da. Sonra cevap yazmamış bizim kız da çocuğa son kez hoşçakal yazıp silmiş.
Şimdi ben kendi değerlendirmemi yapıyorum, duygularını söylemesi büyük aptallık bi kız olarak, bilmiyorum ben mi dar düşünüyorum. Arkadaşım güzel bi kız çocuk yakışıklı tamam ama arkadaşımın da maşallahı var neyin ezikliğini yaşadın da sen açıldın diyorum cevap yok. Tamam çocuk uygun değil arkadaşıma o halde bence yapılması gereken o mesaj attığında iki.normal arkadaş gibi konuşup kısa bi sohbet yapılmalıydı her seferinde, ki o merak etsin noluyor desin o kaçırdığını düşünsün. Arkadaşıma da aynen bunu söylemiştim ama diyor ki, ya ben zamanla ona iyice bağlansaydım? Böyle kangren yayılmadan kestim işte kolu diyor. Bilemiyorum ya çok sevdiğim bi arkadaşım en yakınlarım dan biri o şu an yanımda değil ama yorumlarınızı okuyacak, hepinize teşekkürler tekrar :)

benim hoşlandiğm biri var ikizler burcu. bende başak burcuyum yükselen burcumda ikizler. aslında anlaşabiliriz biz. ikizler burcu abim ve çok arkadaşım olmuştur hepsiyle iyi bir diyaloğumuz var.
benim sorunum şu ki benim ki de senin arkadaşın eskisi gibi yapıyor. daha telefon numarası falan yok birbirimizde ama ben faceden msj atıyorum bazen hemen cvp veriyor. bazen face girdiğini görüyorum ama cvp bir kaç gün sonra geliyor. mesela aynı gün içinde ilk karşılaşmamızda gayet samimi konuşuyor ayrılırken sen orda mısın yok musun umrunda değil. bir günü bir gününü tutmuyor. ama her seferinde göz göze geliyoruz. konuştuğumuz zaman da gayet sıcak davranıyor. fakat tümbayanların dediği gibi çok sosyal. o nedenle bu durumada güvenemiyorum.ben de onun gibi yapıp bazen ilgili bazen ilgisiz davranıyorum. doğrumu yapıyorum bilimiyorum. kolay gözükmeyeyim derken ya ilgisi başka kızlara kayarsa korkuyorum.çünkü ben bir haftadır anladım ki durum hoşlanmayı geçmiş bende iş kötüye gidiyor.ne yapayım ben bana bir akıl verin. onu kaybetmek istemiyorum. yıllardır beklediğim sanki oymuş gibi bir his var içimde. senden ve diğer bayanlardan yorum bekliyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bkz: Benim ilişkim.. (:

Ben dikkafalı oğlak, nişanlım ikizler.. (;

Gayet mutlu ve huzurluyuz maşAllah..
Bizim ilişkimizde dengeyi ikizler sağlıyor..
Ben daha fevriyim..

Mühim olan aşk ve saygı..
Burç işlerine pek yoğunlaşmayın.. (;
Gerçi muhtemelen tanımadığı için burçtan fikir yürütmeye çalışıyor arkadaşın..
Sevince, aşık olunca ne kadar kötü yanı olsa da göz yumabiliyor insan bir noktaya kadar zaten, herkes için geçerlidir bu söylediğim; koç-boğa-terazi-ikizler-başak-vs. fark etmez..
Biraz da nasip işi tabii..
Hayırlısı olsun.. (;

ben de oğlağım ve erkek arkadaşım ikizler şunu söyleyeyim bence de hiç anlaşamıyorlar mesela oğlak sakin bir burçtur ev kuşudur kıskançtır sahiplenmeyi ve sahiplenilmeyi sever ikizler burcu erkeğini bir kere sıkmayacaksın özgür bırakacaksınız çok soru sormayacaksınız bir anı bir anına tutmaz kıskanmayacaksın eyvallahı kesinlikle yok oğlağın adı çıkmış inatçı diye ama bence ikizler burcu çok daha inatçı ama güzel özellikleri de var mesela canınız hiç sıkılmaz çok hareketli arkadaş canlısı içi dışı bir yalan söylemezler sanatsal yönleri kuvvetli ama oğlak burcunun en iyi anlaştığı burç BAŞAK o bir kesin.

Biz gayet iyi anlaşıyoruz, o halde yükselenleri de dahil etmek gerek.. (:
Sanırım ben dağ keçisi olan oğlağım, hiçç sakin değilimdir ve inadım fenadır.. (;
Oğlak da iki tür oluyor malum.. (;

Burçlar aynı da olsa karakterler farklı oluyor işte, burçlara göre karar vermemek lazım.. (;

ikizler erkeği bir eski eş ve bir ikizler sevgiliden sonra ikizlerden köşe bucak kaçtım.belki sizin burcunuz bir ikizlerle anlaşmaya müsaittir.ya da iyi bir ikizler modeline denk gelmiş olabilirsiniz.her burcun bir iyi modeli,bir de kötü modeli olabilir.benim tanıdığım 3 ikizler erkeği oldu,çevremde.bunlar güvenilmezdi.yani eninde sonunda bunu gösterdiler.bir gün çok sevse bile anında satabilir.bencildir.zaten megalomanlığı burcun özelliklerinden biri.bunu kitaplarda okuyabilirsiniz.mitolojide narsist ikizleri simgeler.çıkarı olmayan,azıcık içine sinmeyen bir ilişkiyi bitirebilir.öyle sadık gibi görünür ama bir anda sizden vazgeçebilir.inadından bile vazgeçebilir.iyi vakit geçirmek için uygun biri olabilir.zaten iyi vakit geçirmeye odaklanmıştır.geyik burcudur yani.değişik ilgi alanları olur.her tarakta bezi olur.çok bilmiştir.gizli bir intikamcıdır.hiç belli etmez.iyi bir senaristtir.yani kendi kafasında bir sistem oluşturur ve bunları gerçekleştirmek için başkalarının canını da çok masummuş gibi yakabilir.gerçek düşüncelerini asla belli etmez.size bir şey söyler ama ya eksik söyler ya çarpıtır.o zekidir.olayları sizin bilmenizi istediği şekilde anlatabilir.ve çok az kişiye gerçek karakterini gösterir.zaten gerçek karakteri de nedir bilinmez.çünkü içinde birden fazla insan vardır.sırlarınızı vermeyin.sır tutamaz.ve dedikoduyu çok sever.bir çok ikizler erkeği sinirlidir.zaten burcun gezegeni merkür sinirleri yönetir.bunlar benim gözlemlediklerim.daha sayabileceğim o kadar şey var ki.ikizler erkeği uzmanı oldum.iyi yönleri mutlaka vardır.esprili olabilir,sevecen olabilir,romantik yönleri olabilir.ama bana göre olumsuz bir erkek modeli.ama istisnalar mutlaka olur.çok iyi ikizler erkekleri de vardır muhakkak.

benim tanıdığım ikizler erkeği vardı, dediklerinizin çoğu doğru bence, hatta tanıdığım ikizler kadınında da aynı şeyleri gözlemledim ben,o kadar yıldır bir türlü gerçek karakterini, gerçek niyetini anlayamadım,çok iyi gibi görünüyor ama içten pazarlıklıydı,sana yardımcı olmaya çalışır gibi seninle ilgili her şeyi öğrenmeye,sırrını almaya çalışır ama kendi hakkında hiç sır,renk vermez,profesyonelce oynuyordu benim tanıdıklarım,genelleme yapamam tanımadıklarım için,ama tanıdığım kişiler böyleydi en azından...

benim tanıdığım ikizler erkeği vardı, dediklerinizin çoğu doğru bence, hatta tanıdığım ikizler kadınında da aynı şeyleri gözlemledim ben,o kadar yıldır bir türlü gerçek karakterini, gerçek niyetini anlayamadım,çok iyi gibi görünüyor ama içten pazarlıklıydı,sana yardımcı olmaya çalışır gibi seninle ilgili her şeyi öğrenmeye,sırrını almaya çalışır ama kendi hakkında hiç sır,renk vermez,profesyonelce oynuyordu benim tanıdıklarım,genelleme yapamam tanımadıklarım için,ama tanıdığım kişiler böyleydi en azından...

Kesinlikle çok doğru söylüyorsun :46:

anladım hepiniz çok dertlisiniz ikizler erkeğinden de ona ilk etepta nasıl söylettiniz sizden hoşlandığını. nasıl etkilediniz kendinize nasıl aşık ettiniz.

Aman allah korusuuun.. Ben yayim erkek arkadasim ikizlerdi 2 yil beraberdik ama inanki yasamaktan bezmiş deprosyana girmistm artk basima gelen en kotu seydi... Sadece konusur konusur haklida olsa haksizda olsa... Kackere bagirmak zorunda kalmistim bi susta biraz dinle lafimi bolme diye.. Bu gun evet guzel dedigi seye yarin igrenc der bide ben demedim der idda eder cildirtir. piskopatca takintilari vardir sirf konusabilmek gevezelik yapmak kavga etmek icin takilir olmadik biseyw mesela ojelerimin rengine bir gun boyunca laf laf laf allahim kurtuldum cok sukur ama erkek milletinden soguttu beni

Back
X