- 24 Kasım 2012
- 952
- 119
- 73
Hepinize yorumlarınız için teşekkürler :) arkadaşım salak bu çocuğun gidip gelme durumlarına katlanamamış ve demiş ki, ben senden uzak.durmak istiyorum numaranı siliyorum. Neden demiş çocuk da, işte sen bana zarar verirsin fazla rahatsın ben ilişkide çok detaycıyım kıskancım gidip gelmelerini kaldıramam, arkadaş olarak iyi birisin ama ben seni arkadaşça görmüyorum demiş. O da sık konuşmuyoruz diye mi yani iyi de insan güvendiği kişiyle sık konuşmaz ki bu bunaltır hem sen niye duygularını daha önce söylemedin, söyledin madem niye vazgeçiyorsun demiş. Arkadaşım da arada henüz oluşmuş bi güven yok, daha önce söylemedim şimdi silmeyecek olsam şimdi de söylemezdim demiş. Neden demiş çocuk, yapım bu demiş arkadaşım da. Sonra cevap yazmamış bizim kız da çocuğa son kez hoşçakal yazıp silmiş.
Şimdi ben kendi değerlendirmemi yapıyorum, duygularını söylemesi büyük aptallık bi kız olarak, bilmiyorum ben mi dar düşünüyorum. Arkadaşım güzel bi kız çocuk yakışıklı tamam ama arkadaşımın da maşallahı var neyin ezikliğini yaşadın da sen açıldın diyorum cevap yok. Tamam çocuk uygun değil arkadaşıma o halde bence yapılması gereken o mesaj attığında iki.normal arkadaş gibi konuşup kısa bi sohbet yapılmalıydı her seferinde, ki o merak etsin noluyor desin o kaçırdığını düşünsün. Arkadaşıma da aynen bunu söylemiştim ama diyor ki, ya ben zamanla ona iyice bağlansaydım? Böyle kangren yayılmadan kestim işte kolu diyor. Bilemiyorum ya çok sevdiğim bi arkadaşım en yakınlarım dan biri o şu an yanımda değil ama yorumlarınızı okuyacak, hepinize teşekkürler tekrar :)
benim hoşlandiğm biri var ikizler burcu. bende başak burcuyum yükselen burcumda ikizler. aslında anlaşabiliriz biz. ikizler burcu abim ve çok arkadaşım olmuştur hepsiyle iyi bir diyaloğumuz var.
benim sorunum şu ki benim ki de senin arkadaşın eskisi gibi yapıyor. daha telefon numarası falan yok birbirimizde ama ben faceden msj atıyorum bazen hemen cvp veriyor. bazen face girdiğini görüyorum ama cvp bir kaç gün sonra geliyor. mesela aynı gün içinde ilk karşılaşmamızda gayet samimi konuşuyor ayrılırken sen orda mısın yok musun umrunda değil. bir günü bir gününü tutmuyor. ama her seferinde göz göze geliyoruz. konuştuğumuz zaman da gayet sıcak davranıyor. fakat tümbayanların dediği gibi çok sosyal. o nedenle bu durumada güvenemiyorum.ben de onun gibi yapıp bazen ilgili bazen ilgisiz davranıyorum. doğrumu yapıyorum bilimiyorum. kolay gözükmeyeyim derken ya ilgisi başka kızlara kayarsa korkuyorum.çünkü ben bir haftadır anladım ki durum hoşlanmayı geçmiş bende iş kötüye gidiyor.ne yapayım ben bana bir akıl verin. onu kaybetmek istemiyorum. yıllardır beklediğim sanki oymuş gibi bir his var içimde. senden ve diğer bayanlardan yorum bekliyorum...
Son düzenleyen: Moderatör: