sinirli sinirli sinirli!ssevdı mı gercekten sever. haklı oldugunu kabul ettırmek ıcın atmayacagı takla yoktur asla ve asla sız haklı olamassınz.haklı oldugunuz bı konuda sızı alır ole bı konusur kı sız bıle dusunmeye baslarsınız acaba haksız olan ben miyim diye? kendini begenmis ve bilmistir ve sureklı kısıtlamaya kalkar onu gıyme buraya gıtme onnla konusma aaaaaaaaaaaaaa kafayı yersınız kacınnnnn :bbo:
sinirli sinirli sinirli!ssevdı mı gercekten sever. haklı oldugunu kabul ettırmek ıcın atmayacagı takla yoktur asla ve asla sız haklı olamassınz.haklı oldugunuz bı konuda sızı alır ole bı konusur kı sız bıle dusunmeye baslarsınız acaba haksız olan ben miyim diye? kendini begenmis ve bilmistir ve sureklı kısıtlamaya kalkar onu gıyme buraya gıtme onnla konusma aaaaaaaaaaaaaa kafayı yersınız kacınnnnn :bbo:
Eşim ikizler burcu benim bir davranışı bir davranışına uymaz tamam ama çok sabırlıdırlar ikizler sevdiklerine körü körüne bağlı olurlar çapkın değiller aksine seviyorsa seviyordur sevmiyorsa açık açık söylerler çok duygusallardır ama asla belli etmezler annelerine çok düşkündür (benimki öyle) sıkıntıya gelemezler romantik değillerdir ama çok merhametlidirler gezip yeni yerler görmeye bayılırlar sadakat çok önemlidir onlar için ama çok fazla rahattırlar kimseye eyvallahları yoktur mesela bir gün önceden ortak bir plan yaptıysanız ertesi gün o planın değştiğini görürsünüz çabuk küserler ve adım atan tarafın hep karşı taraf olmasını beklerler özlerinde iyilerdir
benimde yazacaklarim arkadaslardan cok farkli degil ama yinede yazayim:ecrin_bebek:ikizleri cok iyi taniyan biri olduguma inanara..
cok merhametli,kotu gun dostu,mantik abidesi,bize gore kati olabilecek kurallari olan ve bunlardan asla taviz vermeyen,duygularini belli etmeyen ama icinde cok seven ve kiskanan,ozelini ortaya dokmeyen,sakaci,cok zeki,akilli,bircok erkekten farkli modern ve medeni,kulturlu,ailesine cok duskun ama bunu soze dokup kabul etmeyen:)),biriyle birlikteyken baskasiyla olmaz,cok severse asla birakmaz,genelde huyuna gidersen cok iyidir,inatlasirsan hayatta yapmaz,birlikte oldugu bayan ozellikle guzellik olarak diger kizlarin ustunde olmali ve bilgili olmali fizigini korumali ve erkegini eglendiren bir kadin olmali,agzi iyi laf yapar..en kotu ozellikleri kararsiz olmalari..
tanidigim kadariylaa ikizler boyle yani benim esim boyleee:hulya:
benimde yazacaklarim arkadaslardan cok farkli degil ama yinede yazayim:ecrin_bebek:ikizleri cok iyi taniyan biri olduguma inanara..
cok merhametli,kotu gun dostu,mantik abidesi,bize gore kati olabilecek kurallari olan ve bunlardan asla taviz vermeyen,duygularini belli etmeyen ama icinde cok seven ve kiskanan,ozelini ortaya dokmeyen,sakaci,cok zeki,akilli,bircok erkekten farkli modern ve medeni,kulturlu,ailesine cok duskun ama bunu soze dokup kabul etmeyen:)),biriyle birlikteyken baskasiyla olmaz,cok severse asla birakmaz,genelde huyuna gidersen cok iyidir,inatlasirsan hayatta yapmaz,birlikte oldugu bayan ozellikle guzellik olarak diger kizlarin ustunde olmali ve bilgili olmali fizigini korumali ve erkegini eglendiren bir kadin olmali,agzi iyi laf yapar..en kotu ozellikleri kararsiz olmalari..
tanidigim kadariylaa ikizler boyle yani benim esim boyleee:hulya:
ikizler evet çok iyimser bir burç.neşeli fakat senin her hareketini sentezleyen inceleyen..ve kesinlikle çok zeki..sıkılmaya ve sıkmaya gelemeyen sadakata çok çok önem veren bir burç..fakat onlarıu çözmeye çalışmayın sinir hastası olursunuz.. okadar rahatlar yani hiç eyvallahları yok..birgün önce biryerlere gitmek için plan yaparken ertesi gün sanki o sözleri vermemiş gibi..ayy bak yine aklıma geldi tepem attııklava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?