ikizler erkekleriyle baş etme yöntemleri

novemberr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2008
86
1
86
İstanbul
Arkadaşlar tanıştığımızda ikizler burcuyla ilgili duyduklarını unut ben hiç öyle değilim, özelliklerini taşımam diyen sevgili sevgilim beni son zamanlarda delirtti. Çok ilgili, çok vefalı, çok üstüme düşen o duygusal şefkatli insan gitti, ilgisiz hiç arayıp sormayan duygusuz bi insan geldi. Anlayamıyorum, konustuğumuzda hiç bir şey yok ben seni çok seviyorum diyo, ama sonra gene aynı arayıp sormamalar. Daha önce yazmıştım buraya asker şu an ve çok yoğun bi dönemi olduğunu söylüyor. Ama arkadaşlar aramadığı günler 3-4 günleri buluyor ve artık ne düşüneceğimi bilemedim. Hiç merak etmiomuş gibi ilgisiz mi görünsem acaba? Ya da daha mı üstüne düşsem. Onu anlayamıyorum iki kişi gibi. İkizler sevgilisi ya da eşi olanlar, yakından tanıyanlar bana yardım etsinleeerr. Ne düşüneyim ben şimdi beni sevmediğini mi ya da askerlik döneminde olduğunu mu? Ya da biraz aramayım sormayım zaman mı vereyim ne yapayım :çok üzgünüm:

tipik dengesız ıkızler erkegı işte, kendı sorunları yıgılmıstır basına askerlık ayrı bır konu ama
arama derım ılgılenmeyınce ılgılenır onlar

canım benim de nişanlım askerde ve ikizler burcu kendisi...
bu tür şeyleri pekte burcuna bağlamamak lazım.hayata bakış açıları birbirini tutmaz..herkes aynı özellikleri taşımaz vs..
ben erkek arkadaşının böyle davranmasını askerdeki strese bağlıorum.
hiç üstünde durma canım..evet ikizler erkeğinin ne kadar dengesiz olduğunu çoğumuz bilir ama bence bu daha çok askerliğin verdiği bi dengesizlik...orda bambaşka ortamlara giriyorlar bi anda alıştıkları hayattan farklı bi kalıba geçiyorlar.bu da onlarda ne oldum etkisi yarattığından başlarına vuruyo tabi:mymeka:
bizde kavga ettik işte bugünn takma derim canım ..üstüne de düşmee..ikizler erkeği de olsa başak erkeğide olsa bi süre kendi haline bırak..biraz düşünsün ve dank etsin

canım benim de nişanlım askerde ve ikizler burcu kendisi...
bu tür şeyleri pekte burcuna bağlamamak lazım.hayata bakış açıları birbirini tutmaz..herkes aynı özellikleri taşımaz vs..
ben erkek arkadaşının böyle davranmasını askerdeki strese bağlıorum.
hiç üstünde durma canım..evet ikizler erkeğinin ne kadar dengesiz olduğunu çoğumuz bilir ama bence bu daha çok askerliğin verdiği bi dengesizlik...orda bambaşka ortamlara giriyorlar bi anda alıştıkları hayattan farklı bi kalıba geçiyorlar.bu da onlarda ne oldum etkisi yarattığından başlarına vuruyo tabi:mymeka:
bizde kavga ettik işte bugünn takma derim canım ..üstüne de düşmee..ikizler erkeği de olsa başak erkeğide olsa bi süre kendi haline bırak..biraz düşünsün ve dank etsin

Canım çok sağol senin dediklerini okuyunca içime su serpildi biraz. Şu son zamanlarda aramadığı msj atmadığı günler 3ü buldu. 3 gün geçio ben arıyorum aramasam arıcak mı onu da bilmiorum. Hatta bazı zamanlar ben arıorum kaç kere, üstüne msj atıorum msjımı alınca ulaş bana diye aradan 1 gün geçio gene ses yoksenağlama Hadi sonra gene ben alttan aliim anlayışlı olayım diye arıyorum. Ama diyorum asker diye alttan alıyorum ama şımarttım mı acaba diyorum. Bi de ikizler burcu ya, üstüne düştüm diye kovalanmak mı istiyo :dilcikar:Çok üzgünüm çoook

Bence tatlım burcunu bir kenara bırak .Yaptıkları hiç hoş değil. Açıkçası ben tam tersi askerde daha çok araması lazım diye düşünürdüm. Bence sen onu artık senin için uygun erkek mi değil mi diye düşün.

Bence tatlım burcunu bir kenara bırak .Yaptıkları hiç hoş değil. Açıkçası ben tam tersi askerde daha çok araması lazım diye düşünürdüm. Bence sen onu artık senin için uygun erkek mi değil mi diye düşün.

Evet canım ben de asker olduğu için sabrediyorum bakalım her şey düzelir inşallah çok seviyorum çünkü canım o benim:delphin:

Canım çok sağol senin dediklerini okuyunca içime su serpildi biraz. Şu son zamanlarda aramadığı msj atmadığı günler 3ü buldu. 3 gün geçio ben arıyorum aramasam arıcak mı onu da bilmiorum. Hatta bazı zamanlar ben arıorum kaç kere, üstüne msj atıorum msjımı alınca ulaş bana diye aradan 1 gün geçio gene ses yoksenağlama Hadi sonra gene ben alttan aliim anlayışlı olayım diye arıyorum. Ama diyorum asker diye alttan alıyorum ama şımarttım mı acaba diyorum. Bi de ikizler burcu ya, üstüne düştüm diye kovalanmak mı istiyo :dilcikar:Çok üzgünüm çoook

canım çok üstüne düştüğün için naza çekiodur kendini bişi sanıodur...
bu kadar üstüne düşme ve onu şaşırt..
şimdi o kendi kendine diyodur " nasıl olsa o beni arıyor" deyip kasıyodur kendini.
sakın üstüne düşme bu kadar
asker olan o, onun sana ihtiyaç duyması lazım

canım çok üstüne düştüğün için naza çekiodur kendini bişi sanıodur...
bu kadar üstüne düşme ve onu şaşırt..
şimdi o kendi kendine diyodur " nasıl olsa o beni arıyor" deyip kasıyodur kendini.
sakın üstüne düşme bu kadar
asker olan o, onun sana ihtiyaç duyması lazım

hmmm ne zormuş, strateji kuramam ben hiç ama yapmam lazım sanırım:uhm:

Benim sevgilimde ikizler bende ikizlerim çok iyi anlaşıyoruz iki ikizler valla bir eksi yönümüz hiç romantik değiliz .....

adi üstünde ikizlerrrr...iki yüzlü oluyorlar hatta bazen üc yüzlü bile olabiliyorlar:oklava:

benim sevgilim tipa tip aynisiiii ay güldüm simdi k.bakma :) bak simdi benim 3bucuk yillik bi iliskim var askerlik dönemini falan atlattik cok sükür ...ilk yillari cok güzel davraniyordu ayni senin anlattigin gibi ilgili vs. vs. sonra bi bakiyosun ilgi yk merak etme yk..ama beni sevdigini söylüyor..biz konustuk bu konuyu yapisi böyleymis arada esiyormus ilgi gösteriyormus bana olan sevgisi sonsuzmus ölümüne seviyormus ama gösteremiyormus kendisinin cok üstüne düsmeyemisim..haaa dedim icimden madem öyle bak bundan sonra zirt pirt arayip ilgi gösteriyomuyum..suan aramiyorum dogru dürüst cgr atmazsa arasamda onun davrandigi gibi davraniyorum ve inanamazsin öyle bi degisti ki :) askimda askim bi neseli konusuyor yok niye aramiyomusum :)tabi ben buuuzzz...sende öyle yap diyecem ama önce bi sorunu konus neden böyle davrandigini sor..bide askerlik dönemi cok zoor bunalima falan giriyorlar ben ozamanlar hep üstüne titriyordum sevgimi ilgimi gösteriyordum

canım benim eşim ikizler burcu.ve hakkınıda veriyor burcunun.bir dakkası bir dakkasına uymaz.onu çok sıkma hemen sıkılıverirler.ilgilenme.peşinden koşarlar...bırak ne istiyorsa onu yapsın.baktı sen ilgilenmiyorsun o seni aramaya başlıyacaktır...

Ayy canım çook sağol iyi oldu bunu duyduğum. İlgilenmicem zaten bugünden sonra karar aldım kızlar. Bakalım denicem, aramıcam msj da atmıcam hiç ilgilenmiomuşum unutmuşum gibi. msnde de engellemicem. Umarım her şey yoluna girer. Ya alt tarafa şu kadar zamandır evliyim, bebeğim oldu gibi şeyler yazıosunus ya nasıı yapıosunus ben de şu kadar zamandır aramıorum diim görürüm hem.

Back
X