tipik dengesız ıkızler erkegı işte, kendı sorunları yıgılmıstır basına askerlık ayrı bır konu ama
arama derım ılgılenmeyınce ılgılenır onlar
Arkadaşlar kimse bişi demioo muuuu((
askerlikte adı üstünde aramamasını bu kadar takma.kaydirigubbakcemile
askerdne önce böylemiydi yine:1closedeyes:
canım benim de nişanlım askerde ve ikizler burcu kendisi...
bu tür şeyleri pekte burcuna bağlamamak lazım.hayata bakış açıları birbirini tutmaz..herkes aynı özellikleri taşımaz vs..
ben erkek arkadaşının böyle davranmasını askerdeki strese bağlıorum.
hiç üstünde durma canım..evet ikizler erkeğinin ne kadar dengesiz olduğunu çoğumuz bilir ama bence bu daha çok askerliğin verdiği bi dengesizlik...orda bambaşka ortamlara giriyorlar bi anda alıştıkları hayattan farklı bi kalıba geçiyorlar.bu da onlarda ne oldum etkisi yarattığından başlarına vuruyo tabi:mymeka:
bizde kavga ettik işte bugünn takma derim canım ..üstüne de düşmee..ikizler erkeği de olsa başak erkeğide olsa bi süre kendi haline bırak..biraz düşünsün ve dank etsin
ikizler bu sağı solu belli olmaz dengesizdirlera.s
Bence tatlım burcunu bir kenara bırak .Yaptıkları hiç hoş değil. Açıkçası ben tam tersi askerde daha çok araması lazım diye düşünürdüm. Bence sen onu artık senin için uygun erkek mi değil mi diye düşün.
Canım çok sağol senin dediklerini okuyunca içime su serpildi biraz. Şu son zamanlarda aramadığı msj atmadığı günler 3ü buldu. 3 gün geçio ben arıyorum aramasam arıcak mı onu da bilmiorum. Hatta bazı zamanlar ben arıorum kaç kere, üstüne msj atıorum msjımı alınca ulaş bana diye aradan 1 gün geçio gene ses yoksenağlama Hadi sonra gene ben alttan aliim anlayışlı olayım diye arıyorum. Ama diyorum asker diye alttan alıyorum ama şımarttım mı acaba diyorum. Bi de ikizler burcu ya, üstüne düştüm diye kovalanmak mı istiyo :dilcikar:Çok üzgünüm çoook
canım çok üstüne düştüğün için naza çekiodur kendini bişi sanıodur...
bu kadar üstüne düşme ve onu şaşırt..
şimdi o kendi kendine diyodur " nasıl olsa o beni arıyor" deyip kasıyodur kendini.
sakın üstüne düşme bu kadar
asker olan o, onun sana ihtiyaç duyması lazım
canım benim eşim ikizler burcu.ve hakkınıda veriyor burcunun.bir dakkası bir dakkasına uymaz.onu çok sıkma hemen sıkılıverirler.ilgilenme.peşinden koşarlar...bırak ne istiyorsa onu yapsın.baktı sen ilgilenmiyorsun o seni aramaya başlıyacaktır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?