İkizler nasıl anlaşılır?

Gelinhanimkiz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
75
28
8
34
İkiz bebek olduğunu acaba nasıl anlarız? Ne zaman anlarız? Tecrübeli ikiz bebek bekleyenler acaba nasıl şeyler yaşamışlar ilk haftalarında merak ediyoruz ikiz bebek umut edenler olarak ^^

ultrasonda görünüyo bebeği görmeye gittiğinizde tek kese değil iki kese görünüyo başka türlü anlayamazsınız. 8. haftada da belli olur.

ultrasonda görünüyo bebeği görmeye gittiğinizde tek kese değil iki kese görünüyo başka türlü anlayamazsınız. 8. haftada da belli olur.
8. Haftada belli oluyor dedin ya ee ama o zman nasıl olacak ki diğeri geriden gelmiş olmayacak mı ?

8. Haftada belli oluyor dedin ya ee ama o zman nasıl olacak ki diğeri geriden gelmiş olmayacak mı ?
hangi diğeri geriden gelicek? sen doktora gittiğinde ultaronda kese belli olduğunda zaten bir ya da iki tane olduğu belli oluyo. 8. haftadan önce de belli oluyo 5-6 da ama çok küçük olduğu için görünmeme ihtimali var. hani ultrasonda 1 kese görünüp sonra 2 olma ihtimali yok demek istedim

He tamam ben yanlış anladım ben 8. Haftadan sonra bölünüyor ve ikiz oluyor zanettim

Ben ikizlere gebeyim. 6 haftalikken keselerini ve Kalp atislarini gorduk. Doktorum da hcg degerin cok yuksek ikiz gebeliktir diye tahmin ettim zaten demisti. Neredeyse 100000 di degerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…