- Konu Sahibi sewingteacher
-
Hanımlar bebekleriniz artık büyüyor ve kendilerine yer açmaya çalışıyorlar,birbirlerini itiyorlar ve daha hoş olanı uykudan uyanınca gerilip esniyorlar,
Bu haftalarda yaşadıklarınız tam anlamıyla bunlar,,
Gerçek doğum sancısı karnın yüzeyinde değil,diyafram boşluğundan makata doğru uzanan,ağrılı bir adet sancısı gibi düşünmeniz gereken bir his..
bu arada oğlum 2066 gr kızım 1438 gr aradaki kilo farkı da çok endişelendiriyo bide nst de kalpleri çok hızlı atıyo bazen .benim gibi olan var mı.ayrıca trombofiliyim günlük 0,4 clexan ve coraspin kullanıyorum erken doğumda ilaçları kesmeye fırsat olmayabilir.bu sekilde doğum yapan var mı?
merhaba benim de 30. haftada kasılmalarım başladı.nst de sancı olarak.önceleri bebekler hareket ediyor diye düşünüyordum ama nst de sancı cıkınca doktorum hemen yatırdı hastaneye endor diye bi ilaç tedavisi yaptı. bir haafta sonra tekrar nst de sancı cıktı buarada karnım müthiş sertleşiyor nefes almakta zorlanıyorum ve ateş basıyo..tekrar yatırdı nidilat tedavisi uyguladı.yarın tekrar gidicem ins.hala kasılma var ama eskisi kadar şiddetli değil.34 ü geçmeye calışıyoruz bakalım.ins 36 ya kadar durur sabırsız bebişlerim..
nst de sancı çıktı ve nidilat tedavisine başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?