merhaba arkadaşlar ikiz bebekleri olacaklar nasıl beşik almayı düşünüyorsunuz birçok çeşidi var park yatak,büyüyen beşik,normal sallanan beşik vs...hangisi ikizler için daha kullanışlı olur tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim
henüz erken olmasına rağmen benimde merak ettiğim bi konu... tecrübeli annelerin yorumları onemli.. ben ilk etapta yatak odasında yanıma sallanan anakucağı gibi birşey mi alsam ikisinede diye düşünüyorum ama onuda uzun süre kullanamicam sonra yine beşik derdim olacak.. ne yapmalı fikirlere ihtiyacımız var :)
Normal beşik ile park yatak maliyet olarak nerdeyse aynıya geliyor içine yatak, uyku seti vs. ile acaba büyümeyen normal beşikler kullanışlımıdır yaklaşık 4 yaşına kadar kullanılabiliyormuş çünkü.4 yaşından sonra büyük yatak almak daha mantıklı geliyor bana ama yinede karasızım tecrübeli ikiz annelerinin yorumlarını bekliyoruz
Park yatak aldık 4 aya kadar bizimle yatak odasında tek yatakta yattılar. Sonra dönmeye başlayınca odalarına geçirdik. Ben bir süre orada kanepede yattım. Oradaki yatakları 80-130. Büyüyen yatak almadım. Alsamda sığmazdı odaları küçük çünkü. Park yatak şu an kullanmıyorum. Annemlere götüreceğim. Orada kaldığımızda kullanacağız.