Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cesaretlendirmek için yazıyor olmayı çok isterdim sana. benim de ikizlerim var tam 2 yaşındalar ve ben de hamile olduğu öğrendim, istemediğim halde. benim ikizlerim çok hareketliler, ben çalışıyorum. hayatımın en zor 2 yılını geride bıraktım. o yüzdenbenim dünyaya getirmeye gücüm sabrım yok. bir dönem psikologdan yardım da aldım, ikizler daha küçüktü. şimdi başa dönemeye, onlara ayırdığım zamandan çalmaya gönlüm razı gelmiyor.
iyice düşün taşın, ölç tart, maddi manevi değerlendir. büyüdükçe istekleri ihtiyaçları artacak. bir dönem sonra kolaylaşacak evet ama önümüzdeki 2-3 yılın gerçekten çok zor. kendinde o sabrı gücü görüyorsan, bakıcı sorunun yoksa ve maddi durumun el veriyorsa da korkma. altından kalkarsın. 3 sene daha dişini sıkacaksın 15 aylık olmaları avantaj henüz iki yaş sendromunuz da başlamamış :)
evinizin olanaklarını, 3 tane bebek koltuğu sığan arabaları falan hep düşün :)
kk'da genelde olaya o bir mucize (ki evet öyle), bu bir imtihan vs gibi dini boyutundan yaklaşacaklardır, her çocuk rızkıyla gelir edebiyatı yapılacaktır ama ben dahil aslında herkese kulağına tıka, maddi manevi her türlü zorluğu da güzelliği de sen eşin ve diğer çocukların yaşayacaksınız. Yeni gelene de sonsuz sevgi, sabır, şefkat gösterebileceksen ve onun varlığı diğer çocuklarına verebileceğin imkanları kısıtlamayacaksa gelsin minik.
Gerçi mesajından anladığım kadarıyla sen her türlü kucağına almayı planlıyorsun, o takdirde de son derece planlanlı programlı olmaya gayret et. imkansız birşey değil niyetlendiğin ama kolay olmayacağını aklına yaz ki, zorluklarla karşılşınca neden demeyesin.
Rabbim inşallah gönlüne göre verir
cok tesekkur ederim cevap icin anlamadigim suanda hala hamilemisiniz? Cocugumu Allahin izniyle dunyaya getirecegim ama psikolojim ikizlerle basetmeye yetmiyorken ucuncuyle nasil basedicek onu bilemiyorum yani korkuyorum kendimden degil de cocuklarima gereken ilgiyi sevgiyi gosterememekten ilgilenememekten..
mutsuz,agresif ve sinirli bi anne olmak istemiyorum.
artık hamile değilim... ben de korktum ve gözüm kesmedi açıkçası. benimkiler 2 yaşında ve çok hareketliler. uyku sevmezler yemek sevmezler. dün gece 11de hala uyumamıştı kızım ve ben sinir krizi geçirmek üzereydim. aldırdığıma pişman değilim ama doğurabilmeyi isterdim.
ikiz çocuk sahibi olmak insanın elinden bir çok özgürlüğü alıyoryavrularımı dünyaya değişmem ama benim bir üçüncüye şuan ne sabrım var ne de gücüm. ben bu yönde karar verdim.
sizinkiler biraz daha küçük, bu bir avantaj. kendinize çok iyi bakın. güçlü olun, telkinde bulunun. gerekirse psikolojik destek alın, fiziksel yorgunluğu zor zamanlar sizi bekliyor olacak, ikizlerinize zehir etmeyin o günleri. altından kalkılmayacak birşey değildir ama kendinizi psikolojik olarak kolay olmayacağına alıştırın.
belki kreş düşünebilirsiniz ikizleriniz için, yarım gün bile olsa size nefes alacak zaman sağlar.
Rabbim hepinize sağlık versin
Senin bu yasadigin..benim gibi melek anneleri olup bebek sahibi olamayanlarin en buyuk imkansiz hayali.. bizi gorursen buyuk bir enerji toplar sukredersin haline... insan kendinden asagida olana bakarsa yasadiginin sikınti olmadigini anlayip buyuk guc toplar.. lutfen mutlu ol..lutfen rahat ol... saglikli olsunlar da her yorgunluga katlanilir...
Yardımcı olabilecek birileri varsa hamileliğinin tadını çıkar derim . Unutma rabbim dağına gör kış verirmiş demekki sen ikizlere yetip üçüncüyüde büyütecek kadar cesur, ve güçlü.bi kadınsın.Bebek sahibi olamamanin ne demek oldugunu o kadar iyi biliyorumki ikizlerime 6 ay klomen,4 asilama ve 2 tup bebek tedavisinden sonra kavustum.Rabbim normal yoldan nasip etti bu sefer.cok mutlu olduk tabi tek derdim cocuklarima yetememek aslinda
Benim su anda 1 tane 5 yasinda oldukca hiperaktif,tek basina bir orduya yetecek,sunu yap dediginde asla yapmayan,hircin,öğlen uyumayan,benim yardimim olmadan yemek yemeyen,uyumayan,bensiz dışarı adimini atmayan bi kizim varken bi de ucuzlerim oldu çok şükür:)şu anda 2 ayliklar,gece uykusu neredeyse yok denecek kadar az ve acaip gazli bebekler
Tek basina gece gündüz ben bakıyorum. Evet oldukca yorucu ama deger.mumkunsuz degil yani