ikizleri 3 yaşında olan anneler

ikizmeleklerim

Dünya tatlılarım benim
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
155
1
96
İstanbul
öncelikle merhaba diyorum özle anelere.

benim şirinelerim 3 yaşına yeni girdiler.ve ben bu siteye yeni üye oldum.sitede çoğul gebelikler kısmını görünce okadar heycanlandımki...

şimdide o günleri geçirmiş melekleriyle 3 yaşlarına girmiş annler deneyimlerimizi paylaşalım.okadar özelki ikiz annesi olmak ...

canım bizim oğlan ateşlendi geceden beri onla uğraşıyorum halada düşmedi hep yatmak istiyormafoldumben

oyyy kuzumya geçmiş olsun
ateşi kaç dişten dolayımı yoksa hastamı ateşini aralıklarla ölçüp ateş düşürücümü verdin doktorunuzu aradınmı
ay hastalık olunca ben çok telaşlanıyorum inşallah geçer

teşekkür ederim canım diş olabilir çünkü yeni çıkardı ama grip değil halsiz çok sürekli yatmak istiyo ama uyumuyo petitus verdim birde fitil attım iştahı yerinde allahtan bakalım inşallah geçer çok zor yaa diğerine geçmez dilerim

canım eğer diştense geçer merak etme.iştahı aman yerinde olsunda ay kıyamamya şimdi zor dönemler ama emin ol geçiyor. dişleri ne alemde kaç dişiniz çıktı?

öncelikle merhaba diyorum özle anelere.

benim şirinelerim 3 yaşına yeni girdiler.ve ben bu siteye yeni üye oldum.sitede çoğul gebelikler kısmını görünce okadar heycanlandımki...

şimdide o günleri geçirmiş melekleriyle 3 yaşlarına girmiş annler deneyimlerimizi paylaşalım.okadar özelki ikiz annesi olmak ...

merhaba canım hoşgeldin..
benim ikizlerimde 13,5 aylıklar...

sen bizden daha tecrübelisin...maşallah büyümüş senin meleklerin..
darısı bizlerin başına :ecrin_bebek:

canım eğer diştense geçer merak etme.iştahı aman yerinde olsunda ay kıyamamya şimdi zor dönemler ama emin ol geçiyor. dişleri ne alemde kaç dişiniz çıktı?

kızım çok çabuk çıkardı 11 tane dişi var kökler bile çıktı oğlumun ise 4 taneydi 1 tanede yeni çıkmak üzerecanım

merhaba canım hoşgeldin..
benim ikizlerimde 13,5 aylıklar...

sen bizden daha tecrübelisin...maşallah büyümüş senin meleklerin..
darısı bizlerin başına :ecrin_bebek:

hoşbulduk güzel ikiz annesi

güzel ve özel diyeyim gerçekten övgüyü hakediyoruz:) umarım sizde sağlıkla büyütürsünüz tatlı meleklerinizi.

kızım çok çabuk çıkardı 11 tane dişi var kökler bile çıktı oğlumun ise 4 taneydi 1 tanede yeni çıkmak üzerecanım

ay maşallah oğluşun ateşi belli oldu kızımıza yetişcek galiba.umarım ateşide düzene girer ama bana bildir merak ederim.

ikiz melekler anneciklerinizi üzmeyin bu dönemler çok zor hele benim gibi tek bakıyorsa anneler dahada zor.senağlama

sorma canım bende tek bakıyorum hiç yardımcım olmadı ne temizlikte ne çocuk için o yüzden çok yoruluyorum annem aradı gel dedi ben bakim bende ona gidicem canım en azından o yardımcı olur

ben 2 aylıktan beri tek bakıyorum....çok zor gerçekten..çok sabır gerektiriyor.
ama bir gülüşleri herşeye bedel...herşeyi unutturuyor insana.

ben demiştim annelerimiz övgülerin en güzelini hakediyorlar diye.ayyy ne yapsam şimdi nasıl çiçekler göndersem sizlerede o zor anlarınıza baharlar gelse.

merhaba bende geldim.benim ikizlerimde erkek.2 yaş 7 aylık oldular 3 yaşa az kaldı.bugün oğlumun bir halsiz yatıyordu. akşam az çok ateşlendi ilaç verdim 7 de yattı halen uyuyor.benim minnoşlarım da çok hareketliler evde dağıtmadıkları hiç bir yer kalmadı ev pazar yeri gibi.çabuk büyüselerde şu huylarını bıraksalar.

Back
X