ikizleri 3 yaşında olan anneler

cvp ladığın için teşekkür ederim cnm ...
yani bana bu dönemde beklememi öneriyorsun
birde 1 yaşından sonra 1-2 yaş kitapları almamı öneriyorsun
bende var ama şuan yırtmakla uğraşıyolar kaldırdım
1 yaşından sonra daha bilinçli oluncakmu?

birde eti öle yapmam sebze yemeğine katmamdan dolayı
yoksa normal etide veriyorum yiyolar hatta geçen ilkkez ailecek
yemeğe gittik ve orada bir oğlum yarım porsiyon kadar döner ve pide yedi
diğeride köfte ....o kadar mutlu oldumki çünki heryere valiz gibi çanta ile gidiyorum bunalıyorum ...artık bizim gibi yemelerini içmelerini istiyorumm

ay tatlım seni öyle iyi anlıyorumki.bende neler yaşadım gerçekten hiç kolay değil.aman afiyet olsun yesinlerde büyüsünler.ama kocaman bir MAŞALLH diyelim
kuzulara cabuk nazar değiyor.kitaplardan kalın sayfalı yırtılmayan kitapları tavsiye ederim.

ben o yaşlarda hayvanlarla başlamıştım.hepsini öğrenmişlerdi.sonra eşyalar.hep konuştum onlarla.ve çok faydasını gördüm.
kerşe giden çocuklardan hiç farkımız yok.
şekiller renkler sayılar şarkılar aktiviteler.baya yoğun proğramımız.

ay tatlım seni öyle iyi anlıyorumki.bende neler yaşadım gerçekten hiç kolay değil.aman afiyet olsun yesinlerde büyüsünler.ama kocaman bir MAŞALLH diyelim
kuzulara cabuk nazar değiyor.kitaplardan kalın sayfalı yırtılmayan kitapları tavsiye ederim.

ben o yaşlarda hayvanlarla başlamıştım.hepsini öğrenmişlerdi.sonra eşyalar.hep konuştum onlarla.ve çok faydasını gördüm.
kerşe giden çocuklardan hiç farkımız yok.
şekiller renkler sayılar şarkılar aktiviteler.baya yoğun proğramımız.

teşekkür ederim şimdi kısaca şöyle özetleyim....

ben 1 yaşından sonra yırtılmayan 1 yaş kitaplarından alacağım ve onlara bunları öğreteceğim...önümüz yaz daha çok dışarda olmayı planlıyoruz ...bakalım nasıl yapacağız...

teşekkür ederim şimdi kısaca şöyle özetleyim....

ben 1 yaşından sonra yırtılmayan 1 yaş kitaplarından alacağım ve onlara bunları öğreteceğim...önümüz yaz daha çok dışarda olmayı planlıyoruz ...bakalım nasıl yapacağız...

canım 1 yaşından sonra gerçekten çok hareketleniyorlar.bazen çok daralttıklarında doktorum mola ver dedi.asla kızamıyosun incitemiyosun çünkü çok küçükler.

kardeşinin canını yakn hangisiyse odasına götürdüm.ve diğeriyle ilgilendim.işte ozman verdiğim molada oartam rahatlıyordu..
en azından ben rahatlıyordum.geçti ogünler şimdilerde artık tamamaen bilinçlendikleri için bir sorunumzu yok. sağolsun hem doktorumuzun hemde internetten takip ettiğim pedegogların çok yardımı oldu.

canım 1 yaşından sonra gerçekten çok hareketleniyorlar.bazen çok daralttıklarında doktorum mola ver dedi.asla kızamıyosun incitemiyosun çünkü çok küçükler.

kardeşinin canını yakn hangisiyse odasına götürdüm.ve diğeriyle ilgilendim.işte ozman verdiğim molada oartam rahatlıyordu..
en azından ben rahatlıyordum.geçti ogünler şimdilerde artık tamamaen bilinçlendikleri için bir sorunumzu yok. sağolsun hem doktorumuzun hemde internetten takip ettiğim pedegogların çok yardımı oldu.

ler küçük birini alıp ODAya bıraksam ..hep aliyi bırakırım
çünki o yapıyor. şimdi kardeşinin saçını yolrken
hemen annem kardeş cici yapıyorum..hemen çekmeyi bırakıyo okşuyor cnm

Herkese merhabalar benim ikizlerimde 2,5 yaşındalar :)

bütün yazılanları okudum :) dırımkızı , benimde birisi haylaz :) diğeri daha sakin, uslu... yaramaz olana bakıp oda kuduruyor tabi :))

ben onlarla 1,5 yaşlarına kadar ilgilendim... 1 senedir çalışıyorum anneannemiz bakıyor... en büyük dertlerimden birisi beslenme... 2 . si birbirlerini çok kıskanmaları...

birbirlerine vurduklarında oğlum kardeşin üzüldü, canı acıdı diyorum... ve hatayı yapan gidip öpüyor diğerini... bi şekilde atlatıyoruz o anki olayı...

bide son günlerde istedikleri olmadığında kendilerine vuruyorlar... çok şaşırdım ne yapacağımı bilemiyorum :( yardım edin lütfen...

ve beslenme konusunda yardım istiyorum... çalışınca herşey dahada zorlaşıyor :( tariflerinizi ve önerilerinizi bekliyor... sabırlar diliyorum :))

Merhaba
Pek yazan yok ama olsun
Benimde ikizlerim 3,5 yaşında.

Çok şükür bu sene çok rahatladım.
Bazen oyuna dalıyorlar ve tam 1 saat unuttuğumuz oluyor
Sonra kesin kavga ağlama oluyor AMA olsun.
Canları sağolsun da..

Benim kızlarımda 1 yaşındalar biri mama ve meyve püresi dışında hiçbir şey yemiyor diğeri kıymalı sebze çorbası, yayla çorbası tarhana vs. Yiyor kısacası sadece çorba türlerini yiyor onunda sıkıntısı var yemek zamanı hepimize işkence oluyor ağlama krizine giriyorum resmen ne denesem hüsran... aç bıraktım yine değişen olmadı oyunla verdim olmadı... devamlı kusmalar yazarken dahi ağlıyorum inanınki

Back
X