ikizlerim Elif ve Zeynep doğdular...

tuba06

Zeynep ve Elif'in Annesi
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
208
6
96
Ankara
ıkiz kızlarım Elif ve Zeynep'im 35+0 da doğdular... Rabbim tüm bekleyen annelere sağlıklı doğumlar nasip etsin... :emir_bebek::emir_bebek:

Hamileliğimin başlangıcından beri plasenta previa vardı. Yani bebeklerden birinin plasentası rahim yolunu kapatıyordu. Bu arada kızlarım micro ile oldular. 12. 24. ve 32. haftalarda aktif kanamalarım oldu. yaklaşık 10ar gün hastane ve 1er ayda raporlu geçirdim bu dönemleri. en son 32. hafta kanamamın ardına 34. haftada yeniden kanamam başlayınca hastaneye yattım. (Ankara Tıp Fakültesi) ve kızlarım 35. haftaya gelene kadar bekledik.
35. haftada sezeryanla bebeklerim doğdular. ben epiduralden biras çekindiğim için genel anestesi ile doğum yapmak istedim.
Kızlarım 2650 gr ve 2250 gr olarak dünyaya geldiler. küçük kızım 45 dakikalık küvez ziyaretinden sonra Allahım şükür yanıma geldi. Şimdi evdeyiz çok şükür. Kızlarımda evlerine ve sıcak ağustos günlerine alışmaya açılıyorlar. Darısı tüm anne adaylarının başına. umarım herkes bebeklerini sağlıkla kucaklarına alırlar...

Son düzenleme:
gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah..

doğumu nerde yaptın şimdi nasıllar kaçar kilo doğdualr vaktin olunca anlatırsan sevinirim merak ediyo insan a.s.:nazar:

canım gözün aydn. Allah sağlıkla analı babalı büyümelerini nasip etsin.

doğum hikayeni müsait bi zamanda bize anlatıp ışık tutarsan sevinirim canım..

gözün aydınn. darısı başımızaaaa..allah analı babalı büyütsün:nazar:

tatlım gözün aydınn,,allah onlara hayırlı sağlıklı ömür versin... darısı başımızaaa opuyorumnanaktan

Gözün aydın darısı bizim başımıza ALLAH UZUN ÖMÜRLER VERSıN sizleri tebrik ederizz.....

isimleri muhteşem iki favori isimdi benim için kızım olsaydıı tabi

hayırlı olsun cnmm ......

canım haırlı olsun...ikiz prenseslerine sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorumm....yerimseniben

gözun aydın analı babalı buyusun darsı bizlerin başına .................sağlıkla mutlulukla ailenizle kocaman bir hayat geçirmen dilegiyle.......

canım huzurlu sağlıklı mutlu bir aile olursunuz inşallah... allah şanslarını açık etsin...

gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah..

doğumu nerde yaptın şimdi nasıllar kaçar kilo doğdualr vaktin olunca anlatırsan sevinirim merak ediyo insan a.s.:nazar:

Çok saol canım Allah herkese evlatlarını kucağına almayı nasip etsin

Doğumumu Ankara Tıp Fakültesinde genel anestesi altında sezeryanla yaptım. bebeklerimin biri 2650 gr diğeri 2250 gr doğdular. küçük doğan yaklaşık 45 dakika küzevde kaldı sonra geldi yanıma... bende plasenta previa vardı ve sürekli kanamam oluyordu. Aslında suyum gelmeden ve açılma olmadan sadece kanamadan dolayı doğum yaptım. Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...:nazar::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hay maşşallah yavrulara yaaa,Rabbim sağlıklı,hayırlı,uzun ömür versin,kendileri gibi güzel yazılar yazsıın,
ben de şimdi iki kız bekleyen bir anne adayı olarak kızlarım için hayırlı yazılar,güzel bir kader temenni ediyorum,
rabbim herkesin yavrularına hayırlı yazılar yazsın şu müabrek günler yüzü suyu hürmetine..
kiloları iyiymiş,acaba neden kuvöze aldılar,o aklıma takıldı?

hay maşşallah yavrulara yaaa,Rabbim sağlıklı,hayırlı,uzun ömür versin,kendileri gibi güzel yazılar yazsıın,
ben de şimdi iki kız bekleyen bir anne adayı olarak kızlarım için hayırlı yazılar,güzel bir kader temenni ediyorum,
rabbim herkesin yavrularına hayırlı yazılar yazsın şu müabrek günler yüzü suyu hürmetine..
kiloları iyiymiş,acaba neden kuvöze aldılar,o aklıma takıldı?

Allah razı olsun canım. Allah herkesin yavrularına güzel yazılar yazsın inşallah...
2650 gr doğan küveze girmedi ama küçük olan makat gelişliydi ve doğarken biras amniyon sıvısı yutmuş. ilk doğduğunda sorun yokmuş ama sonra nefes alması biras problemli gibiymiş. Küvezde takip etmişler sorun olmadığını anlayınca yanıma yolladılar. Ama sürekli haşırdı kızım 2 gün boyunca o da normalmiş yuttuğu suyu çıkarıyormuş :)
Çok şükür iyiler şimdi...:nazar::nazar:

canım Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlatlar olsunlar inş.Ne güzel uzun süre küvezde kalmadan bebeklerini kucağına almışsın benimde en büyük korkum çok erken dünyaya getirip bebeklerimin uzun süre küvezde kalması böyle güzel sonları okuyunca ümidim artıyor inan.RAbbim sağlıkla ve hayırla çok güzel günlerini göstersin prenseslerin inş.Darısı başımıza...

Back
X