S seminya Aktif Üye Kayıtlı Üye 31 Aralık 2008 120 0 96 Adana 15 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi seminya #1 arkadaşlar ne yapacağımı şaşırdım ikiz 9 aylık bebeklerim var...ne gece uykusu ne gündüz uykusu var..ne yapacağım ne olursunuz bana bir akıl verin.
arkadaşlar ne yapacağımı şaşırdım ikiz 9 aylık bebeklerim var...ne gece uykusu ne gündüz uykusu var..ne yapacağım ne olursunuz bana bir akıl verin.
meryem42 ALLAHIM SANA EMANETIZ Kayıtlı Üye 6 Mart 2009 1.627 11 158 40 Belçika 15 Kasım 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi seminya #2 Benimde ucuzlerim var 26 ayliklar gunduz 1 saat uyurlar zar zor oda gecede halen kalkiyorlar Allah sabir guc versin sanada Bazen kafayi yicek gibi oluyorum uykusuzluk yorgunluk tukkendigimi his ediyorum allah guc kuvvet versin hepimize
Benimde ucuzlerim var 26 ayliklar gunduz 1 saat uyurlar zar zor oda gecede halen kalkiyorlar Allah sabir guc versin sanada Bazen kafayi yicek gibi oluyorum uykusuzluk yorgunluk tukkendigimi his ediyorum allah guc kuvvet versin hepimize