Ikizlerime ana kucağı ?

kelebe_k

Kafa Nereye Ben Oraya :)
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2010
2.277
227
163
Eskişehir
arkadaşlarım ikizlerim 1,5 aylık oldular..ana kucağı almayı düşünüyorum..internetten baktım bir ev için olan ana kucakları var birde bebek arabasıyla takım olanlar var tabi bunlar istersen ayrıda satılıyor..

sizce ana kucağı şartmı ne faydası oluyor pek bilgim yok bu konuda..alırsam nasıl alayım..bebek arabası da almayı düşünüyorum..yanyana modelleri var önlü arkalı var.

ikiz anneleri bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinicem

anakucağı bizim çok işimize yaramıştı orda sallayarak uyutuyodum..ikisine aynı anda mama verebiliyodum..bi yerden bi yere taşırken de baya ii oluyo..ayrıca bi süre sonra oyuncak falan asarsın üstüne onları yakalamaya çalışırlar oyalanırlar..sende işlerini halledebilirsin..bu arada arabanız varsa zaten mecburi biliyosun otokoltuğu olarak kullanırsın..bebek arabası olarak da yanyana olanlar bence daha ii..biraz yer kaplıyo tabii ama eğer birileri yanında olcaksa dışarı çıkarken tek tek de tercih edebilirsin..bizim 2tane tekli baston var arabanın bagajına kolaylıkla sığıyo..bi de yanyana olandan var onu da çok kullanıyoruz..çok gezen bi aile olarak:)onun dezavantajı işte her markete giremiyebiliyosun yani dar yerlere ve bagaja falan zor sığıyo..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…