- 19 Ekim 2018
- 615
- 466
- 103
- 37
- Konu Sahibi Esmerbrokoli
-
Endişe etme gebelikte kasık ağrısı olur zaten. Stres yapma sakin ol bende düşmüştüm hamileyken bişey olmadı sağlıcakla kucağına al inşallahMerhabalar,
Ben 16 haftalık ikizlere hamileyim. Tüp bebek ile hamile kaldim. Dün yatakta oturayım derken popom boşluğa geldi ve sirt üstü yere yuvarlandım. Karnımı korumaya çalıştım lakin bu defa da biraz kendimi sıktım sanırım. Kanamam olmadı ama alt karnımda ve belimde sancılar meydana gelince acile gittim. Progestan verdi doktor. Kalp atışlarını dinletti. Kanama alanı olmadığını fakat 24 saat geçmeden belli olmayacağını söyledi.
Bugün tekrar muayene oldum. Kalp atışı vardı ve ultrason muayenesinde bebeklerim hareket ediyordu.
Yine de içim rahat değil alt karnımda ağrılar oluyor ara sıra ve de belimde. Benzer bir durum yaşayanlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Bebeklerim için çok endişeliyim
Kasık ve bel ağrısı normalde de olur zaten, streste tetikliyordur. Sakin olun eminim her şey yolundadırMerhabalar,
Ben 16 haftalık ikizlere hamileyim. Tüp bebek ile hamile kaldim. Dün yatakta oturayım derken popom boşluğa geldi ve sirt üstü yere yuvarlandım. Karnımı korumaya çalıştım lakin bu defa da biraz kendimi sıktım sanırım. Kanamam olmadı ama alt karnımda ve belimde sancılar meydana gelince acile gittim. Progestan verdi doktor. Kalp atışlarını dinletti. Kanama alanı olmadığını fakat 24 saat geçmeden belli olmayacağını söyledi.
Bugün tekrar muayene oldum. Kalp atışı vardı ve ultrason muayenesinde bebeklerim hareket ediyordu.
Yine de içim rahat değil alt karnımda ağrılar oluyor ara sıra ve de belimde. Benzer bir durum yaşayanlar yorumlarınıza ihtiyacım var. Bebeklerim için çok endişeliyim
Amin ALLAH razı olsunEndişe etme gebelikte kasık ağrısı olur zaten. Stres yapma sakin ol bende düşmüştüm hamileyken bişey olmadı sağlıcakla kucağına al inşallah
İçimi rahatlattiniz teşekkür ederim.Sakin olun, hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle.
Ben 8. haftamda yere kapaklanmıştım.
Kolumu bacağımı bir yere çarptığımda hep doktoru arıyordum hemen, onlar çok güvenli yerde keselerinin içinde. Strese girmeniz onları daha da olumsuz etkiler
Ah inş ' ALLAH çok zor elde ettim bu hamileliği o yüzden endişe içindeyimBende 20.ci haftalarda düşmüştüm yere dizlerimin üstüne ellerimde suratım çarpmasın diye tutumdum yere biraz benimde ağrım olmuştu belim kırılıyordu yürümekde bile zorluk çektim ama doktora gitmemiştim ama çok şükür birşeyde olmadı şuan 34 haftalık olduk inşallah birşeyin yoktur
İnş 'ALLAH RABBIM hepimizin evlatlarını korusun kollasinbende merdivenlere yüzümün üstüne düşmüştüm , çok şükür birşey olmadı ergen kızım evde şuan
anneme söylemiştik ozaman her hamıle düşer birşey olmaz ben hepinizde düştüm demişti , allah koruyor yanii
Ben trafik kazası yaptım canımMerhabalar,
İnşallah korkmayın stres yapmanız daha çok etkiler kendi doktorunuza gidin tekrar kontrol ne zaman olacakAh inş ' ALLAH çok zor elde ettim bu hamileliği o yüzden endişe içindeyimİnş 'ALLAH sağlıklıdır yawrularm
Kese ve içindeki sıvı bebekleri darbeden koruyor muayene de olmuşsunuz bişey olsa belli olurdu sag salim kucagına alırsın inşallah kendini strese sokma dogacak olan her zorlukta doguyor dua edip içini ferah tutMerhabalar,
Çok geçmiş olsun umarım bebeklerinize ve size birşey olmamıştır. Bebekler ultrasonda hareketli idi kanama alanı da yoktu. Fakat acildeki doktor, " bebeklerime birsey olmaz değil mi " diye sorduğumda, " olmaz diyemem bu tip vakalarda bebeklerde sıkıntı yok diye evine yolluyoruz hastayı 1 hafta sonra bakıyoruz ki bebeğin kalbi durmuş '' diyerek endişemi ikiye katladı sagolsun.Ben trafik kazası yaptım canım
Bebekler hareketli ise kanama alanı yok ise korkma 16. Hafta artık daha güvenli ilk 12 hafta riskli sayılıyor. Geçmiş olsun
Amin ALLAH razı olsun içimi rahatlattinizKese ve içindeki sıvı bebekleri darbeden koruyor muayene de olmuşsunuz bişey olsa belli olurdu sag salim kucagına alırsın inşallah kendini strese sokma dogacak olan her zorlukta doguyor dua edip içini ferah tut
Kendi doktorum bugün çağırmıştı kontrole ama gitsem mi bilemedim. Düştükten sonra da 2 kez doktora gittim çünküİnşallah korkmayın stres yapmanız daha çok etkiler kendi doktorunuza gidin tekrar kontrol ne zaman olacak
Gitseymişsiniz en azından içiniz rahat ederdi kafaya takmazdınızKendi doktorum bugün çağırmıştı kontrole ama gitsem mi bilemedim. Düştükten sonra da 2 kez doktora gittim çünkü
Çok geçmiş olsun umarım benim yawrularima da birşey olmamıştır.20 haftalıkken oğlum karnima çok sert kafa atti bildiginiz iceri girdi kafasi ama cok şükür bir sey olmadi 3 gün karnim acidi. doktorum da bir sey olacak olsaydi ilk gün olurdu endişe etme dedi
Stres yapmayın inş olmaz bişiMerhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?