Ikizlerime Hamileyim

ben de tebrik ederim. sağ salim doğarlar inşallah.peki tüp mü aşılama mı? bir de sorun neydi? aslında açmak isstemezdim konuyu ama sizler anlatınca ve de hamile kalınca bizlere de moral oluyor

İNŞALLAH arkadaşlar çok sağolun iyiki varsınız....RABBİM sizede yaşatsın bu duyguyu.
akdascım benım tup bebek tedavısydı,(pko vardı yumurtalarım çatlamıyordu ,olgunlaşmıyorlardı..)

oh oh masallah canım hanı derler ya kor istedı bır goz allah verdi ikigoz hesabı bizimde olur insallah canım tadını cıkar hamileliğinin hayırlısıyla kucagına almak nasıp etsın allahım

canım ya tebrik ederim ikizlerini inş.sağ saliim kucağına alırsın.allahım bizlere tüm isteyenlere versin..................

ALLAH ıma bin şükür.RABBİM isteyen herkese versin.a.s.

senin adina cok sevindim rabbim bebislerini saglikla kucagina almayi nasip etsin bende hamisim ama benimki buyuk bi ihtimal tek olacak .hic onemli deil bebisim olsunda tek olsun yeterki saglikli olsun bebislerimizz..

hayırlı olsun canım inşallah bizde burdan güzel haberelr veririz

esengül merhaba canım biz sanırım beraber başldık tedAaviye senın kaç tane emriyo transfer oldu sonuç nezaman bellı olacak benım 26 aralıkta dedi dr um hayırlısı hepimiz için bebışlerimiz sıkı sıkı tutunur inşallh

Back
X