ikizlerime hamileyim

aycank

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
1.275
47
318
Ankara
kızlar tüp bebek sonrası ikizlerime hamileyim bir sürü duyguyu bianda yaşıyorum şaşkınlık korku sevinç vs...sizlerle konuşup rahatlamak istedim

aynen ben de öyle canım tüp bebek sonrası oldu biri ^5+2 diğeri 5+6

tebrik ederim canım benim buğün 7 haftalık oldu son adet tarihime göre sende ilk duyduğunda biraz korkmuşmuydun, bende beceremeyecem gibi bi duygu kapladı içimi.kaç yaşındasın canım doktorum zayıf olduğum için birazda o korkuttu gözümü

canım tebrikler,Allah kucağına da almayı Nasip etsin İnşallah..kaç kilosun bilmiyorum ama bende zayıftım hamile kaldığımda..korkma yani.

aycan ben de şok olmuştum ama şimdi alıştım hayırlısı diyorum ben 2 aşılama 1 tüp bebekten sonra oldu normal yolla allahın bir bildiği vardır diyorum

evet canım ilk günün şokunu atlatınca biraz daha korkun azalıyo şükürler olsun ki Rabbim nasip etti bunu bize inş ii bi anne olmamızdada yardım eder.senin meleklerinde hayırlı olsun canım

Allah analı babalı büyütsün:).Sizler için hep duacıyım :)bunu unutmayın.Haberlerinizi aldıkca seviniyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…