- 24 Mart 2019
- 107
- 136
- 18
- 26
- Konu Sahibi gulsecicekk
Kızlar ikiz erkek çocuklarım için renk ve atlas isimleri sizce nasıl? bir de kuzeyi düşünüyorum. sizin bi öneriniz varsa açığım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayaz ve poyraz çok kafiyeli ve güzel. İsimlerKızlar ikiz erkek çocuklarım için renk ve atlas isimleri sizce nasıl? bir de kuzeyi düşünüyorum. sizin bi öneriniz varsa açığım
Merhaba uyumlu isimler koymak istemiyorumAyaz ve poyraz çok kafiyeli ve güzel. İsimler
Allah hayirli evlatlar olmayi nasip etsin.Anali babali buyutsun. :)
Isim onerim yok malesef.
Atlas güzelmiş, Allah analı babalı büyütsün
unisex bir isim evet. ama cenkten çağrışım yaptığı için bana daha çok erkek ismi gibi geliyorAllah sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah arkadaşım öncelikle.
Ama Renk ismi bana kız isimini çağrıştırdı mesajını okumadan konu başlığına baktığımda![]()
Renk erkek çocuğa pek olmamış bence. Atlas ve Kuzey güzel, Renk’e alternatif olarak da Uygar öneriyorum. Atlas ve Uras da güzel ama kafiye istemiyorsunuz. :) Sağlıkla kavuşun inşallah.
Unisex isim mi?unisex bir isim evet. ama cenkten çağrışım yaptığı için bana daha çok erkek ismi gibi geliyor ☺
Rabbim saglikla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin huzurla mutlulukla büyütün .isim önerim yok ama renk sanki erkek için pek uygun bi isim değil diğer düşünceleriniz olabilirKızlar ikiz erkek çocuklarım için renk ve atlas isimleri sizce nasıl? bir de kuzeyi düşünüyorum. sizin bi öneriniz varsa açığım