• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ikizlerime isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cosmoo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
50
0
0
İstanbul
kızlar 4 ay sonra biri kız öbürü erkek ikizlerim doğacak..kaydirigubbakcemile5 çok kararsısız çünkü aklımızda baya bir isim var..kafamçokkarıştıkızımız için yasmin,armina,dina,esila,elida,çisem,asya,afra,berçem,adlina,melina,mislina,mina isimleri düşünüoruz..aslında akasya,lavinya,mercan gibi isimleri de düşünüoduk en başta ama bu isimlerde bebekkn sevmli gelir büyüyünce hoş durmaz diye düşündük...:ecrin_bebek:bayanssulusmilekızımız için iki isim düşünüoruz..sizce hangi ikisi uyar..?oğlumuz için de utku,doruk,asmin,deniz,arda,kuzey,batı isimlerini düşündük..gamyoncuiremsukayra ismi de hem kızımıza hem de oğlumuza da olabilir..:emir_bebek:çift olarak da esila-ecrin,yasmin-mina,elida-melina,esila-adlina,armina-dina...arda-doruk,kuzey-deniz.. kuzey denizi gibi bişe hoş olur die düşündük..isimleride hem anlamı hem söylenişi güzel olsn,duyulmamış ve eşimle kökenlerimizden olsun die zaza ve kafkas isimlerinden seçtik..:içelim: ikiz olduklarından birbirleriyle uyumlu isimler de olabilir..kaydirigubbakcemile5sizin fikirleriniz?:kahve:

Son düzenleme:
kayra-serra
eymen-eslem

tebrik ederim, yazdiklarini tebessumle okudum, cok sevindim masallah, gerkese nasib olmuyor boylesi :)

kız - erkek

simay - kutay
simay - boray
dilay - kutay
dilay - boray
deray - kutay
deray - boray

:S

Kız-Erkek

Okyanus-Deniz
Meltem-Rüzgar
Güneş-Bulut
Yıldız-Bulut
Güney-Kuzey
Arya-Arda
Dora-Bora
Yaprak-Toprak
Irmak-Toprak
Nisa-ısa
Ada-Ege
Melis-Deniz
Alya-Kayra
Ebrar-Emir
Elif-Emir
ıpek-Demir
Ece-Efe
Ece-Ege

...

a.s.

ALLAH kucagina almayi nasip etsin canim ..

benim begendim bir kac ismide yaziyim ..

Ege-Eylem

Efe-Efsun

Arda-Alina

Baran-Banu

Utku-Ülkü

Ömür-Ömer

Irmak- Isil

Yagmur- Yagiz

Doruk-Dildem

Cinar-Cansu

MasaL- Rüzgar

kız için Sesil ( çerkez dilinde gün ışığı )

erkek için Türkecan ;-)

Back
X