Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ikiz bebeklerim olacak biri kız biri erkek:)kız için elif kesin ama çift isim olsun diyo eşim erkek için bi fikirimiz yok.güzel fikirlerinizi bekliyorum![]()
sağol canım:) benim ilk tüp bebek tedavimde tuttu rabbim isteyen herkese nasip etsinhayırlı olsun arkadaşım ne güzel biri kız biri erkek çok şanslısın aşılama falan mı yaptırdın kendiliğinden mi oldu
elif tuba nasıl
benım kızımın adı asya beren.asya mıtolojıde guzellık kralıcesı demek dıger anlamı da en buyuk kıta.beren de guclu akıllı demek.asyayı ben berenı de babası sectı :) bence ıkız oldukları ıcın ısımlerını benzer koyma. eda seda fılan koyuyorlar bence hıc hos olmuyor.elıf naz olabılır.erkek ıcın de dora batu ali vb :)
Bu çok güzel! :)
Hayırla gelsin yavrularınız.Biri kız biri erkek hem de.
Aslında beğendiğiniz isimleri söyleseydiniz daha kolay olurdu seçmek.
Böyle insanın aklına bir sürü isim geliyor..
Mesela Mirza ve Feyza![]()
bende çok hoşlanmıyorum canım benzer isimlerden aynı kıyafet giyinmelerinden vs elif tek başına çok güzel geliyo bana ama eşim istiyo yanına bi isim büyünce hangisini isterse onu kullanır diyo 4 senelik hasretden sonra onuda kıramam:)
erkek için yavuz selim nasıl sizce