Doğuma Hazırlık ikizlerime isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

aycank

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2008
1.275
47
318
Ankara
arkadaşlar ikiz bebeklerim olacak biri kız biri erkek:)kız için elif kesin ama çift isim olsun diyo eşim erkek için bi fikirimiz yok.güzel fikirlerinizi bekliyorum:71:

arkadaşlar ikiz bebeklerim olacak biri kız biri erkek:)kız için elif kesin ama çift isim olsun diyo eşim erkek için bi fikirimiz yok.güzel fikirlerinizi bekliyorum:71:

hayırlı olsun arkadaşım ne güzel biri kız biri erkek çok şanslısın aşılama falan mı yaptırdın kendiliğinden mi oldu

elif tuba nasıl

rabbm sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.....bende çok istiyorum ikiz kız inşallah....
elif emir
elif eymen
elif eren
elif ersan
elif emre
elif erdem

cok sanslisin Allah herkese nasip etsin ikiz bebek annesi olmak guzel insAllah saqlicakla kucaqina alirsinn canim...
kizinin ismi hazirmis elif cok guzell isimm yanina naz veya nur eklesende guzel olur erkek olaninada ensar ...eymen...emir isimleri begenirsenn ..:71:

sağolun kızlar hepinize güzel isimler önermişsiniz eşimle içinden beğenecez artık daha zamanımız var

benım kızımın adı asya beren.asya mıtolojıde guzellık kralıcesı demek dıger anlamı da en buyuk kıta.beren de guclu akıllı demek.asyayı ben berenı de babası sectı :) bence ıkız oldukları ıcın ısımlerını benzer koyma. eda seda fılan koyuyorlar bence hıc hos olmuyor.elıf naz olabılır.erkek ıcın de dora batu ali vb :)

benım kızımın adı asya beren.asya mıtolojıde guzellık kralıcesı demek dıger anlamı da en buyuk kıta.beren de guclu akıllı demek.asyayı ben berenı de babası sectı :) bence ıkız oldukları ıcın ısımlerını benzer koyma. eda seda fılan koyuyorlar bence hıc hos olmuyor.elıf naz olabılır.erkek ıcın de dora batu ali vb :)

bende çok hoşlanmıyorum canım benzer isimlerden aynı kıyafet giyinmelerinden vs elif tek başına çok güzel geliyo bana ama eşim istiyo yanına bi isim büyünce hangisini isterse onu kullanır diyo 4 senelik hasretden sonra onuda kıramam:)

erkek için yavuz selim nasıl sizce

Bu çok güzel! :)
Hayırla gelsin yavrularınız.Biri kız biri erkek hem de. :32:
Aslında beğendiğiniz isimleri söyleseydiniz daha kolay olurdu seçmek.
Böyle insanın aklına bir sürü isim geliyor..
Mesela Mirza ve Feyza :69:

Bu çok güzel! :)
Hayırla gelsin yavrularınız.Biri kız biri erkek hem de. :32:
Aslında beğendiğiniz isimleri söyleseydiniz daha kolay olurdu seçmek.
Böyle insanın aklına bir sürü isim geliyor..
Mesela Mirza ve Feyza :69:

elif türküsünü dinler dinler ağlardım bi elifim olsun diye:) Rabbim duydu sesimi erkek için bulamadık eşim yavuz selim diyo banada çok tarih kokuyo gibi geliyo:) aslında benim için en önemlisi manaları çünki koyulan ismin özelliklerine taşıdıklarına inanlardanım

bence yavuz selim güzel bir isim ozaman elif'inde yanına
elif aybike
elif gökçe
elif bilge
elif türkiz
elif zümra
elif begüm
elif nevra
elif dila
elif hanzade
bunlardan birisi hoş olabilir..

erkek için ben olsaaammm
osman tuna koyardım :) yada teoman çok sevıyorum bu isimleri :) :69:
kız için elif cok guzel çift isim istorsan elif zeynep koyarrddımm :) :69:

bende çok hoşlanmıyorum canım benzer isimlerden aynı kıyafet giyinmelerinden vs elif tek başına çok güzel geliyo bana ama eşim istiyo yanına bi isim büyünce hangisini isterse onu kullanır diyo 4 senelik hasretden sonra onuda kıramam:)

erkek için yavuz selim nasıl sizce

bence buda cok guzel yavuz selim :40:

allah nasip ederse benimde oğlum olacak biz batu koyacağız
bizimde babası seçti senin gibi kaç yılın özlemi bu bebiş
o nedenle bende kırmadım ,
sana da öneririm batu: üztün gelen ,galip,yiğit gibi anlamları var

eymen,uras,doruk,umut,onur,arman,berk aklıma gelenler:)
allah kucağına almayı nasip etsin canım....

kız içinde elif rana olabilir .....

benim ismimde elif eğerki ismim elif olmasaydı kızıma koyucaktım elif ismi gercekten cok harıka bır ısım elifin yanına elif nisa :49: da koyabılırsın ama bence elif tek basına daha güzel derim

Back
X