Doğuma Hazırlık ikizlerime isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hüma Elif nasıl ?
Hüma'nın anlamı çok hoşuma gitti (insanlara mutluluk getireceğine inanılan kuş,mutluluk,Fatih Sultan Mehmet’in annesinin ismi

Mert Eren de erkek için ...İnşallah çok kafan karışmaz

ama Elif çok güzel bir isim

kız için elif naz yada elif ada hoş iki uzun isim kalabalık oluyo yazarken kendimden biliyorum :)
erkek için bencede uyumlu olmak zorunda değil kuzey çok karizma çağrı ve toprak da hoşş

kızlar doğuma yaklaştıkça kafamız karıştı.kız elif kesin ama erkekde kararsız kaldık.
emir taha nasıl?

arkadaşlar ikiz bebeklerim olacak biri kız biri erkek:)kız için elif kesin ama çift isim olsun diyo eşim erkek için bi fikirimiz yok.güzel fikirlerinizi bekliyorum:71:

kız elifse erkeğinkini emin koy en iyisi muhammet emin olur mesela emrede olabilir şahsen abimin adı emre :) ama ben emin tercih ederdim

örn: ismet- kısmet / semih- semiha/ :) emin koy Lütfeeeen :)

yakınlarda arkadaşımın ablası ikizlere doğum yaptı onunda biri kız diğeri erkekti uzun araştırma ve kararsızlık sonucu kızına kalben erkeğede arben ismini koydu duyduğumda çok hoşuma gitti benim önermek istedim sanada elif kalben kızına oğlun içinde eren arben olabilir bence sağlıkla kucağına al inşallah:nazar:

Back
X