ikizleriniz kac haftalık kac kılo???

aktasozlem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2008
214
1
96
İstanbul
slm kızlar 26 haftalık ıkız oglanlarıma hamıleyım 24 haftalıkken doktora gıttıgıme bırı 700 gr dıgerı 612 gr dedı ama bıde doktor normal bı bebek gıbı gelısmesını bekleme halıyle ıkı tane kolı olarak dusuk olur normal tek bebege gore dedı sızınkıler kac haftalık kac kılo boyları nasıll boyle bı konu bulamadım kadınlar kulubunde o yuzden konuacıtım

benimde ikiz oğlanlarım var şu an 34hafta oldum.o haftalarda kilolarının öyle olması normal tek bebek gibi gelişmiyolar bende 2 haftaya doğum yapabilirim biri 2 diğeri 2.100 gr oldu darısı başına..

merhaba kızlar 21.haftada 360gr civarındalar..165 boya 63 kiloyum,bir göbeğim var..dr ayda 1 kg almalısın dedi ve ben korkmaya başladım.hem kendim kilo almayacam hem de bebişlerim nasıl kilo alacak diye.şöyle 2,5 kilo olsalar sanırım göbek atıcam. neler yiyorsunuz,ne yapıyorsunuz bu konuda?

merhaba kızlar 21.haftada 360gr civarındalar..165 boya 63 kiloyum,bir göbeğim var..dr ayda 1 kg almalısın dedi ve ben korkmaya başladım.hem kendim kilo almayacam hem de bebişlerim nasıl kilo alacak diye.şöyle 2,5 kilo olsalar sanırım göbek atıcam. neler yiyorsunuz,ne yapıyorsunuz bu konuda?

selam canım
bebeklerin büyür sen hiç korkma
sadece protein yemeye çalış
günde 4 dilim ince ekmeğin ve bir tabak kadar da meyve ye ama bundan başka karbonhidrat alma
gerisine dayan yumurta,süt,yoğurt,fırında yada haşlanmış et tavuk bunkarı sınırsız yiyebilirsin
o zaman sen hiiç kilo almadan bebişlerini besleyebilirsin

ben ilk aylarda çok uçtum gereksiz yere 10 kilo birden aldım
şimdi işe sürekli protein alarak hem tok kalıyorum canım hiçbirşey yemek istemiyor,hemde bebişlerim iyi besleniyor
son iki ayda iki kilo aldım,bebişlerim büyüdü ama benimde kollarım ve bacaklarım inceldi
bana da yaradı yani
sende bir program yap kendine çok iyi olur

arkadaşlar maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hepiniz ikişer,üçer bekliyosunuz..çok imreniyorum size,çok mutlu oluyorum bu topiğe girince..
Allahım banada nasip eder inşallahhhh

İlk başta benim ve herkesin bebeklerine maşallah :nazar:

2 gün önce doktora gittim 15 haftalık ikiz bebeklerim var biri 142 diğeri 145 gr. Tek yumurta ikizleri. Ama cinsiyetlerini öğrenemedik. Birdaha ki ultarasonda öğrenebiliriz sanırım..

selam canım
bebeklerin büyür sen hiç korkma
sadece protein yemeye çalış
günde 4 dilim ince ekmeğin ve bir tabak kadar da meyve ye ama bundan başka karbonhidrat alma
gerisine dayan yumurta,süt,yoğurt,fırında yada haşlanmış et tavuk bunkarı sınırsız yiyebilirsin
o zaman sen hiiç kilo almadan bebişlerini besleyebilirsin

ben ilk aylarda çok uçtum gereksiz yere 10 kilo birden aldım
şimdi işe sürekli protein alarak hem tok kalıyorum canım hiçbirşey yemek istemiyor,hemde bebişlerim iyi besleniyor
son iki ayda iki kilo aldım,bebişlerim büyüdü ama benimde kollarım ve bacaklarım inceldi
bana da yaradı yani
sende bir program yap kendine çok iyi olur

canım teşekkür ederim,geçen ay bunu denedi 3 öğün et artı yumurta yedim,üç kilo alıdm,bu ayda et kilo yapıyor diye azaltmıştım.yiyeyim bari,çabuk kilo alsınlar da sonra eşimle,kaynanamla uğraşmayayaım:))

arkadaşlar maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hepiniz ikişer,üçer bekliyosunuz..çok imreniyorum size,çok mutlu oluyorum bu topiğe girince..
Allahım banada nasip eder inşallahhhh

canım benim bende evladım olsundiye çok çırpındım,ikiz olsun diye sabahlara kadar ağladım,Rabbim nasip etti.zor ve heyacanlı birazda endişe dolu bir yol.Rabbim sana da gönlündekini versin ve inş. hepimiz için herşey yolunda gitsin

canım teşekkür ederim,geçen ay bunu denedi 3 öğün et artı yumurta yedim,üç kilo alıdm,bu ayda et kilo yapıyor diye azaltmıştım.yiyeyim bari,çabuk kilo alsınlar da sonra eşimle,kaynanamla uğraşmayayaım:))

canım et kilo yapmaz
bana doktorum istersen günde bir kilo ye dedi
ama kızartmıcaksın,haşlama yada fırında yiceksin

sen geçen ay o etlerin yanında bişeylerde götürmüşünki 3 kilo almışsın şekerim kabul et :1:
ekmek çok az,tatlı,hamur hatta kahvaltıdaki reçeli bile dikkatli ye

Back
X