slm canım Allah yardımcın olsun, ikiz büyütmek gerçekten çook zor ve meşakkatli bir durum
ama bir okadarda eğlenceli ve heyecanlı bence,
benim ikizlerim 4 aylıkken 3.bebeğime hamile olduğumu öğrendiğimde büyük bir şok yaşadım
3 bebek üçüz gibi büyüdüler çok şükür, şimdi okula başlayacaklar, aklımda kaldığı kadarıyla yaptıklarımı anlatayım
bebekleriniz gazlı galiba, benim oğlum çok gazlıydı hergün sabaha karşı saat 4 te kalkar hiç susmadan 7 ye kadar ağlardı denemediğim yapmadığım hiçbirşey kalmamıştı en son çareyi ayaklarının altına sıcak havlu koymakta buldum ütü yanımda oğlan kucağımda anca öyle sakinleşiyodu denedinmi bilmiyorum ama bizde olumlu sonuç verdi.
en büyük yardımcılarım oto koltuğu olarakta kullanılan ana kucaklarıydı nerde işim varsa o odaya taşınıyoduk hep birlikte, tutulan yerlere oyuncak takıyodum oyuncak sallandıkça onu izliyolar kısa sürede olsa ilgi oraya yoğunlaşıyo 2.aydan sonra onları dikkatle izlediler, mamayı orda veriyodum birini emzirirken diğerinide onunla salladım daha sonraları ikisini aynı anda emzirdim benim için daha rahat oldu, 3,5 aylıkken odalarını ayırmıştım ben, geceleri aynı anda ağlıyorlardı bazen, beşikler birbirinden uzakta olunca kurdele bağladım ikisini aynı anda sallayabileyim veya birini emzirirken diğerini sallarım diye, emzik almadılar ve sürekli ağlayan bebeklerdi, oğlumda gaz kızımda reflü vardı, gerçekten çok zor Rabbim yardımcın olsun ve bol sabır versin sabır işin en önemli yanı, aklıma gelirse yine yazarım canım...