biraz geç olucak ama adamın eski karısna ulaşma şansınız yokmu
eğer eski karısına ulaşırsa tabi aralarında ne geçti bilinmez ama kötü bir insansan en azından uyarır arkdaşınızı tabi arkdaşında şuan herşeyi toz pembe görüyordur adam katil desen yinede gider gibime geliyor yada o adamın siz iyi bir insan olmadığına inanıyorsanız vede mutlu olamıycağına biri araın arkadaşını ben eski karısıyım diye
yada nebilim adamın resmi varsa sizde yanına bir kız koyun fotosthop yaptırın mail araclığı ile gönderin ona sizin olduğunuzu bilmesin
benim aklıma gelen bunlar allah yardımcısı olsun
gidersede umarım pişman olmaz
yazdıkların güldürdü beni daha neler... hem tam tersi adam çok çekmiş eski karısından ruh hastası gibi bişeymiş kadın çocukta babasına çok düşkün annesini pek sevmezmiş zaten daha detay bilmiyorum ama mahkeme sonuçta babaya vermiş vadır bişey değilmi adam arkadaşımın dediğine göre adam gibi adam ona inanıyorum ama dünyanın en iyi adamıda olsa çok mutluda olsa saolsunlar arkadaşların da dediği gibi çok üzülecek ailesi yönünden biliyorum yinede bişey yapamıyorum biraz önce uzun uzun msj attım yine aynı şeyler cvvp şu 'kanka artık kendim için bişeyler yapmak istiyorum mutlu olmak istiyorum'
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?