Ciddi ciddi özel hayatınızı annenize mi anlattınız?

Annenizin "çapkın olsa daha mı iyi, ara sıra oluyor nasıl olsa" cevabı da tam bir fiyasko.
Anlatmasinda sorun yok.yarin öbür gün boşanmak istese boşanma nedenini bile annesine söyleyemeyecek mı kız? Evet normalde anlatılmaz ama normal bir durum değil işte.evet annenin cevabı çok abes.böyle diyen kadının da 7,8 defa hamile kalmıştır.sen sabah akşam sevişirken iyiydi diyeceksin.
Anlatmasinda sorun yok.yarin öbür gün boşanmak istese boşanma nedenini bile annesine söyleyemeyecek mı kız? Evet normalde anlatılmaz ama normal bir durum değil işte.evet annenin cevabı çok abes.böyle diyen kadının da 7,8 defa hamile kalmıştır.sen sabah akşam sevişirken iyiydi diyeceksin.
Annemle ilgili böyle konuşmayın lütfen. Kadın ne desin? Bana direkt ayrıl istersen kızım bu karar senin dedi. Çok üzüldü çok tepki gösterdi/ benim eşimi çok sevdiğimi gördü/ Eşimle onun olduğu şehire gittiğimizde 2-3 ay annemle kalıyoruz. Yakından da tanıdı eşimi/ herkes eşime bayılıyor. Tanıştığımız ilk günden beri böyle. Çok doğal iletişimde biri. Kimse cinsel olarak yaşadığım sorunu bilmiyor ve bize dışardan gıpta ile bakıyor. Annemin de yıllardır hep aldatılan bir kadın olduğunu libidosu ekstra yüksek bir adamla evli kaldığı için sorunlar yaşadığını düşünecek olursak bence söylediği şey gayet makul/ eşimle aynı evde kalınca çok iyi insan kızım karar senin ama ara sıra da olsa oluyorsa çok iyi biri demesinde ne var. Annem her karara saygı duyan çok açık görüşlü biridir. Öyle aman kızım evlendin ayrılma diyen biri değil ki. Buraya bu eleştiriler yüzünden bir şey sprmak istemedim bugüne kadar zaten.