- 25 Ocak 2011
- 1.224
- 978
- 323
- Konu Sahibi Beni nasil buluyorsun
merhabalar arkadaşlar . Benım bi sıkıntım var ya
nasıl ifade etsem bilemıorum ama. 23 yaşındayım, bir evlilik gecti bşımdan. 5 senedir bekar olarak yaşıyorum yani. her neyse ben boşandıktan sonra böyle baya bir istekli biriydim , cıktıklarımla genelde bişiler yaşardım, şuan nişanlıyım bu kişi 2 senedir hayatımda, nişanlımı seviyorum dünya iyisi birisi ilk başlarda onunlada böyle kaçamaklar yaşardım ama şuan tamamen tık yok bende , hiç etkilenmiyorum, odun gibi bişi oldum ,öpüşmek bile istemıyorum, şayet nişanlımdan ayrılsam bile kimseyle bişiyler yaşayamam cunki o istek arzu gitti. hayır kendimi bilmesem hiç sorun etmem ama o arzulu kız gitti , yerıne tamamen o duyguları alınmış biri geldi
kendi kendime yapıorum ama işin içine bi başkası girse hemen geri adım atıyorum. cok tuhaf yaa
önceden erkeklere şöyle bir göz atardım alıcı gözle bakardım şimdi hayır hiç biri umrumda degil dikkatimi cekmıolar,dedigim gibi yanı nişanlım olmasada benden bi cacık olmaz artık. nıye böyledir bilgisi olan varmı? kendisine hiç böyle oldu mu? iktidarsızım kabul ediyorum