• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iktidarsız oldum sanırsam :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Beni nasil buluyorsun

Guru
Pro Üye
Anneler Kulübü
25 Ocak 2011
1.221
972
323
merhabalar arkadaşlar . Benım bi sıkıntım var ya :43: nasıl ifade etsem bilemıorum ama. 23 yaşındayım, bir evlilik gecti bşımdan. 5 senedir bekar olarak yaşıyorum yani. her neyse ben boşandıktan sonra böyle baya bir istekli biriydim , cıktıklarımla genelde bişiler yaşardım, şuan nişanlıyım bu kişi 2 senedir hayatımda, nişanlımı seviyorum dünya iyisi birisi ilk başlarda onunlada böyle kaçamaklar yaşardım ama şuan tamamen tık yok bende , hiç etkilenmiyorum, odun gibi bişi oldum ,öpüşmek bile istemıyorum, şayet nişanlımdan ayrılsam bile kimseyle bişiyler yaşayamam cunki o istek arzu gitti. hayır kendimi bilmesem hiç sorun etmem ama o arzulu kız gitti , yerıne tamamen o duyguları alınmış biri geldi :ssz: kendi kendime yapıorum ama işin içine bi başkası girse hemen geri adım atıyorum. cok tuhaf yaa :53: önceden erkeklere şöyle bir göz atardım alıcı gözle bakardım şimdi hayır hiç biri umrumda degil dikkatimi cekmıolar,dedigim gibi yanı nişanlım olmasada benden bi cacık olmaz artık. nıye böyledir bilgisi olan varmı? kendisine hiç böyle oldu mu? iktidarsızım kabul ediyorum :43: :55:

cinsel soğukluk diye genelde psikolojik bi rahatsızlık var,bu olabilir belki...

psikologa gitsem atlatabilir miyim acaba ? bu durumda evlilikte düşünemıorum adamdan habire kaçıorum mesela ailem şuan tatildeler bende tek kalamadıgm için nişanlımda bnde kalıor. benımle oynaşmayı cok sevıyo sinir olmaya başlaadım onada demıorum bişey kırmak istemıorum, ama aglayasım gelıyo benımle oynaştıkça.dedim evlilige kadar olmasın bişey yapmayalım dedim mecburen bunu söyledim yaklaşmasın die , kırmayım diye :30:

psikologa gitsem atlatabilir miyim acaba ? bu durumda evlilikte düşünemıorum adamdan habire kaçıorum mesela ailem şuan tatildeler bende tek kalamadıgm için nişanlımda bnde kalıor. benımle oynaşmayı cok sevıyo sinir olmaya başlaadım onada demıorum bişey kırmak istemıorum, ama aglayasım gelıyo benımle oynaştıkça.dedim evlilige kadar olmasın bişey yapmayalım dedim mecburen bunu söyledim yaklaşmasın die , kırmayım diye :30:

ya aslında ben de ilk cinsellik yaşadığıum zaman aşırı istekliydim senin dediğn gibi,eşim beni frenliyordu falan baya uçmuştum..ama sonra dediğin gibi oldu bana da,hiç olmasa nie olmuyo demicem yani,çok üzülüyodum..eşim bundan rahatsız olduğu için kendimi çok zorladım tabi bunu eşime anlatamıyodum bana hiç yaklaşmaz die..ben kendime cinsel soğukluk teşhisi koymuştum..şimdi bikaç aydr bunu aştığımı hissediyorumm.yani nasıl oldu bilmiyorum,kendimi zorladım yani istemiyorum die çekmedim kendimi..tamamen bitmedi bu durum ama düzeleceğini umuyorum..neden olduğunu bilemiyorum.aslında ben de psikoloğa gitmeyi düşündüm ama imkanım yok şuanda bunun için..kendim aşmaya çalışıyorum.ben psikolo0ğun işe yarayacvağını düşünüyorum,en azından sebebi çıkar ortaya...

anladım tatlım sen evlisin tabi bi şekilde aşman lazım bu sorunu ,ama ben henuz nişanlıyım bu durumda zorlanmaktan hoşlanmam, kendimi zorlamaktanda hoşlanmam.biraz daha acık olucak ama video izliyorum o an hemen kendim banyoya gidiyorum, yanı kendımı nişanlımın kollarına bırakmıorum. içimden bişiyler yaşamak gelmıyo. önceden hemen hemen hergün olurdu duramazdım ya , kendimi tatmın etmek yetmıyordu, şimdi ise tam tersi oldu :ssz: ben erken yaşta hızlı yaşadım bu cinselligi, durulma dönemıne mı girdim yoksa işimmi bitti anlamadıım ki ben :1:

kendin de demissin erken yasta hizli yasadigin icin bu durulma zamana birak gececektir elbet ama psikojik yardim al bencede

kendin de demissin erken yasta hizli yasadigin icin bu durulma zamana birak gececektir elbet ama psikojik yardim al bencede

ama nişanlım sarılmak öpmek istiyo ve ben uzak durmak istiyorum . ona nasıl anlatıcam ben bunu, öyle azgın tekenın biri degil benı baya idare ediyo adama kızıorum uykum var yorgunum vs diyorum iyi gene surat yapmıo, yapmasını da istemem kırmak istemem cunki.yanı hiç bişey istemıyorum böyle tek başıma şuan iyiyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X