iktisat ödevi

ama sizin anlattıklarınız iktisat teorileri, modeller değil ki. makroekonomik modeller farklı bir konu

ama sizin anlattıklarınız iktisat teorileri, modeller değil ki. makroekonomik modeller farklı bir konu

zaten hoca iktisat teosini istemiyorki...makroekonomik modeli istiyor..

makroekonominin amacındaki problemlerin çözümüyle ilgili model geliştiriniz demiş----yani burda bir grafik çizecek kesin olarak

garfiğin altına açıklama olarakta ; ödevin konusuyla ilgili amaçlarını örnek verecek.. hoca zaten örneğini yazmıs kendisi ''devrevi akımlar ve basit keynezyen modeli (mal-hizmet ve para piyasalarını içeren) kullanınız.'' demiş.

devrevi akımlar dediği monetarist ,yeni klasık..vs akımlar sanırım bu akımlarla keynesyen mödelin benzerlik ve farklılarını elinde örnek grafik varsa o garfikleri kullanacak yanınada acıklamasını yazacak..

ben açıkcası 2.kez tekrar okuduğumda bu şekilde anladım..

bilemiyorum belki de haklısınızdır fakat Makro Ekonomi kitabımda makro ekonomik modeller başlığında farklı şeyler var "Gelir Harcama Modeli" gibi, ki onun diğer adı Basit Keynesyen Model.arkadaşa da attım zaten kitaptan fotoğraflar. eğer dediğiniz gibi teorileri kastettiyse hoca,bu onun sorunu. benim makroekonomik model adı altında gördüğüm şey farklıydı çünkü. bu aslında arkadaşın okuduğu bölüme ve sınıfına da bağlı.eğer İktisat okumuyorsa sizin dediğiniz olması ihtimali yüksek. çünkü makroekonomik modeller ağır bir konudur.

1.sınıfmış.. bölümde iktisat sanırım tam bilmiyorum.. sizde iktisat mezunusunuz sanırım..

ben maliye mezunuyum... zaten makroekonominin doğuşu keynestir.

siz ıs-lm eğrileriyle ilgili kaynak verdiniz sanırım..

neyse dediğiniz gibi konu sahibi gelince konusu neyse ona göre karar versin ozaman sizin kitaptan gönderdiğiniz kaynaklarında faydasını görecektir..

evet :) gelir harcama modelini de attım. umarım işe yarar yazdıklarımız :)

bende de aynı soru var ama cevabını bulamadım.arkadaşa attığınız fotoları bana da atabilir misiniz?

bende de aynı soru var ama cevabını bulamadım.arkadaşa attığınız fotoları bana da atabilir misiniz?

atarım tabii ki,aynı hocadan almıyorsunuzdur umarım,aynı ödev olmasın :) özel mesajla mail adresimi atayım size,o adrese bir mail atarsanız yardımcı olurum, aynı ödevse de arkadaşa atmadığım üçüncü bölümü atarım siz de onu yaparsınız,o iki bölümden birini yapacak.yalnız umarım hocanızın istediği şey budur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…