- 11 Mart 2023
- 1.096
- 1.260
- 53
Kızlar merhaba, şu anda 30. Haftadayım bilirsiniz sırt ve bel ağrılarım bir hayli fazla. Eşimin kuzeni ve eşi farklı fakat 1,5 saat mesafelik bir ilde oturuyorlar. Ben 4. Ayımda iken davetleri üzerine gitmiştik güzel de ağırlamışlardı sağolsunlar. Şimdi bugün eşimi arayıp gelmek istiyoruz demişler, eşim de Sevgi iyice ağırlaştı doğumdan sonra mı yapsak demiş fakat hani anladığım kadarıyla biraz ısrarcı olmuşlar. Eşim de o zaman bir sevgiyle konuşup geri döneyim demiş. Misafir ağırlamayı seviyorum fakat şu anda sizde bilirsiniz ki il dışından bir misafiri ağırlayıp 2 öğün yemek pişirmek bana çok zor geliyor. İşlerimi yapamıyorum ve maalesef evim biraz düzensiz, kirli. Bebeğimin kıyafetleri ortada henüz dolap gelmediği için, bir hayli işi var. Ağırlayacak durumda değilim, Karşı tarafı da kırmak istemiyorum, ne söyleyebilirim siz olsanız ne yapardınız..? Bu arada eşim işten geldi konuştuk az önce, doğumdan sonra bebeğimizle güzel bir şekilde ağırlayalım de dedim, ben nasıl gelene gelme diyeyim diyor. Gelene gelme diyemiyor ama bana birsürü iş yüklüyor. Bütün sinirim tepeme çıktı. Ne yapmalıyım?